≫ 

Sigurnosne kamere snimile ovu dvojicu muškaraca: Sumnja se da su tipovali stanove za pljačku

Komšije su ovaj incident prijavile policiji i prosledile su im snimke na kojima se vide dvojica sumnjivih muškaraca

  • 0

Dvojica muškaraca, za koja se pretpostavlja da tipuju stanove za pljačku, snimljena su sigurnosnim kamerama zgrade u Ulici Olge Hadžić u novosadskom naselju Jugovićevu.

Na snimku koji snima ulaz u samu zgradu, vide se dvojica muškaraca, jedan u kačketu, a drugi sa kapuljačom na glavi kako zvone na sve interfone kako bi im neko otvorio, a potom ulaze u samu zgradu, prolaze kroz hodnik i pale svetlo, što se vidi na kameri koja stoji u samom ulazu zgrade.

Nakon što su zagledali stanove, dolaze do vrata gde se sreću sa ženom, kojoj sudeći po snimku deluju sumnjivo, pa ona gleda za njima. To ih je verovatno uplašilo pa su se udaljili i "odustali" od tog ulaza. 

Naselje u kojem su tipovi stanovi Foto: Nikola Bilić

Komšije su ovaj incident prijavile policiji i prosledile su im snimke na kojima se vide dvojica sumnjivih muškaraca. Pretpostavlja se da je u pitanju "klasično tipovanje" i traženje stana koji žele da opljačkaju.

Komšije sa kojima smo razgovarali su vidno uznemirene, a u naselju pretežno žive mladi bračni parovi sa decom, koji su sada zabrinuti za svoju budućnost. Jedan deo komšije je mišljenja da nisu u pitanju lopovi, nego da je ovaj dvojac tražio konkretno neku osobu ili stan, što može biti još opasnije, jer njihove namere nisu sasvim jasne.

Policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Video: Pokušaj pljačke u Šumicama: Dvojica nepoznatih muškaraca pokušavaju da provale u stanove

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA