≫ 

Gasnim pištoljima pucali u staklo, polupali ga macolom, radnica se zaključala u toalet: Pljačka menjačnice

Razbojnici iz kase uzeli oko 8.000 evra i 400.000 dinara, radnica se spasila zaključavanjem u toalet

  • 5
Menjačnica Novi Beograd pljačka razbojništvo Foto: Telegraf.rs

Menjačnicu na Novom Beogradu sinoć su opljačkala dvojica razbojnika za kojima policija intezivno traga, a prema saznanjima Telegraf.rs iz nje su odneli oko 8.000 evra i 400.000 dinara.

Prema našim informacijama, dvojica muškaraca juče su oko 18.30 časova maskirani fantomkama i obučeni u crnu garderobu ušli u menjačnicu i od radnice zatražili da im preda novac. U rukama su imali, najverovatnije, gasne pištolje.

- Kada ih je odbila u zaštitno staklo ispalili su četiri hica.Kako nije puklo, jedan od napadača izvadio je macolu i tako razbio staklo. Tada su iz kase uzeli oko 8.000 evra i 400.000 dinara. Dok su pljačkali menjačnicu, radnica se spasila tako što se zaključala u toalet i pozvala vlasnika. Nakon pljačke napadači su pobegli ka auto-putu. Simnjamo da je razbojništvo planirano i da su lopovi čekali kraj smene kako bi uzeli što veću svotu novca- kaže naš izvor blizak nama.

Kako "Telegraf.rs", kamere u menjačnici u trenutku razbojništva su radile i po nalogu tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaca oduzete su.

Nakon razbojništva policija je raspisala akciju "Vihor", a potraga za lopovima i dalje traje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    23. novembar 2022 | 08:50

    razvalili zaštitno staklo a ona se spasila zaključavanje u toalet 🚾 koje ako dunes jače vrata sama padaju ona ih nije zanimala i tamo su je sklonili dobro je prosla

  • V8

    23. novembar 2022 | 08:56

    Sve će više ovog biti..

  • Draksi

    23. novembar 2022 | 09:11

    Ekonomski sunovrat!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA