≫ 

Pala kriminalna grupa u Nišu sa 80 kilograma marihuane: Sumnja se da je trebalo do Turske da stigne

Sumnja se da je po nalogu članova grupe vozač kamiona I. P. trebalo da preveze drogu u Tursku.

  • 2

80 kilograma marihuane je zaplenjeno a osam pripadnika kriminalne grupe uhapšeno je u Nišu zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.  

Kako se sumnja, pripadnici ove kriminalne grupe bavili su se krijumčarenjem, prodajom, skladištenjem i transportom velikih količina marihuane.

Policija je najpre u Nišu uhapsila I. P. (29) nakon što je u kamionu kojim je upravljao pronađeno 30 kilograma droge.

Marihuana, zaplena, Niš, kriminalna grupa, hapšenje Foto: MUP

- Osumnjičenom je određen pritvor do 30 dana, a policijski službenici su u nastavku akcije uhapsili organizatora grupe A. R. (62), DŽ. I. (53), obojica iz Preševa, kao i I. M. (33), M. A. (33), P. M. (33), S. J. (23) i D. Đ. (28), svi iz Niša. Pretresom stanova i drugih prostorija koje su koristili u Nišu zaplenjeno je 50 kilograma marihuane. Sumnja se da je po nalogu članova grupe vozač kamiona I. P. trebalo da preveze drogu u Tursku - navodi MUP.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Grupu su uhapsili  policajci iz Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Žandarmerijom, a po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu,

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brks

    23. novembar 2022 | 09:15

    Hapsiiiiii!!!!Nije bitan razlog,da li je konkurencija ili je čisto samo je bitno da se sto vode hapsi i da je sto manje tog otrova na ulici a cim ga je manje mnogo je skuplje!Sve se moze kad se hoće pa i da se rarure dileri i mafija kija je u Srbiji dostigla nivo brazilskih favela oa klincinod 12 godina diluji po skolama.Svaka vlast je mogla ovo da radi da je htela ali ocigledno nije jer su imale koristi od njih pocevsi od Đinđića i dosovaca pa nam se zato nakotilo dilera i narkomana u nenormalnim brojkama.Samo hapsiti i na dugogodisnje robije i ne zidati nove moderne zatvore već zidajte stare memlive,vlazne i hladne da trule kisti i bunrezi a ne hoteli s teretanama i televizorima,video igrama...jos samo fale i spa centri u zatvorima i da mogu da iznajmljuju devojke pa neće hteti ni da izlaze..

  • majka

    23. novembar 2022 | 08:36

    hahahaha nose drva u sumu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA