≫ 

Doneta naredba o sprovođenju istrage protiv Slavice Đilas zbog brutalnog prebijanja deteta u Grockoj

Za njenom majkom Lidijom raspisana potraga

  • 1
Majka Grocka batine dete Foto: Facebook

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sporovođenju istrage protiv Slavice Đilas zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici.

Slavica je saslušana, svedoci su ispitani i obavljeno je psihijatrijsko veštačenje osumnjičene. Takođe je doneta naredba za obavljanje drugih neophodnih veštačenja zbog utvrđivanja okolnosti pod kojima je majka Slavica Đilas izvršila pomenuto krivično delo koje je zbog načina i posledica izazvalo veliko uznemirenje i intresovanje javnosti.

Svedok Lidija Đilas nije dostupna državnim organima i poslednji put je viđena u televizijskoj emisiji 29. oktobra kada je govorila o batinama i za njom je raspisana potraga.

Drugo osnovno javno tužilaštvo zatražilo je od sudije za prethodni postupak Drugog osnovnog suda da Slavici produži pritvor kako ne bi uticala na svedoka koji nije ispitan u istrazi, kao i iz razloga kako ne bi ponovila izvršenje krivičniog dela i zbog uznemirenja javnosti.

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem se vidi kako majka udara devojčicu po glavi držeći je za ruke kako ne bi mogla da se brani.

Devojčica sve vreme plače i, čini se, jedva dolazi do daha dok njena majka viče na nju udarajući sve vreme i ponavlja: "Naš mali Zoran je u zatvoru zbog tebe, zbog tebe".

Na kraju, posle bezbroj udaraca po glavi, devojčicu odguruje na pod i ona pada. Tu se majka nije zaustavila, već je preteći rekla devojčici da nije završila s njom.

Video: Majka Slavica koja je krvnički tukla dete se sramno pravda: Pominje mamu i Zorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jel

    23. novembar 2022 | 18:31

    ima veze sa ovima iz vlasti , i ovaj prebio tasta , pa sve tako redom ......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA