≫ 

Aleksić odbio da odgovara na pitanja advokata, on mu "vratio" jednim pitanjem: Odloženo suđenje učitelju glume

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju

  • 1
Miroslav Mika Aleksić suđenje Foto: ATA Images

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, profesoru glume koji je optužen za više silovanja i polna uznemiravanja polaznica svoje škole “Stvar srca”, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu zbog, kako se navodi toga što je Aleksić odbio da odgovara na pitanja advokata Jugoslava Tintora.

"Neću da odgovaram na njegova pitanja, on je 72 puta davao izjave za medije o ovom slučaju i time ga iz sudnice premestio u javnost", objasnio je Aleksić.

Tintor mu je na to rekao "da se zapita da li je ikada bio učitelj glume".

Podsetimo, na prethodnom ročištu je Aleskić pričao o glumici Ivi Ilinčić, jednoj od oštećenih devojaka, te je svoje izlaganje nazvao "Iva Ilinčić, epizoda izgubljena u vremenu".

Tvrdio je da je Ilinčić često menjala vremena događaja za koje se on tereti, te da je to zapravo delo njenih "iskrivljenih lažnih sećanja".

Takođe je rekao i da je Milena Radulović sve ovo uradila da bi „bila poznata“ i tu tačku nazvao je „selebriti Milena Radulović“.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Uhapšen je 16. januara prošle godine.

Video: Milena Radulović o Aleksiću: Od tog čoveka nikad nisam očekivala pokajanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA