≫ 

Opsadno stanje na beogradskom aerodromu: Luka Bojović za dva sata stiže u Srbiju

Bojović je u pratnji policije ukrcan na komercijalni redovni let koji bi u 19.45 sati trebalo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla"

  • 23
Luka Bojović Beograd zatvor

Foto-montaža: Nikola Tomić, Shutterstock, Profimedia/ AFP

Navodni vođa nekadašnjeg zemunskog klana Luka Bojović krenuo je letom iz Madrida za Srbiju pre pola sata.

Očekuje se da će mere bezbednosti biti na visokom nivou, a policija je organizovala nekoliko alternativnih varijanti za bezbedno odvoženje Bojovića sa aerodroma.

Prema nezvaničnim informacijama, maršruta kojom je Bojović prebačen do španskog aerodroma čuvana je u najstrožoj tajnosti, a u celu akciju bilo je uključeno tek nekoliko ljudi.

Pretpostavlja se da zbog lične bezbednosti neće ulaziti u zgradu aerodroma Nikola Tesla, već da će u pratnji policijskih inspektora izaći iz aviona direktno u policijsko vozilo koje će biti parkirano pored vazduhoplova.

Bojović je u pratnji policije ukrcan na komercijalni redovni let koji bi u 19.45 sati trebalo da sleti na Aerodrom "Nikola Tesla".

Podsetimo, po sletanju na beogradski aerodrom prva adresa na koju će Bojović otići u pratnji policije trebalo bi da bude stanica policije 29. novembar. Očekuej se da će tu biti obavljen razgovor sa njim i identifikacija koja je standardna procedura vezana za ekstradicije i deportacije.

Bojović će čuti da je u Srbiji slobodan čovek jer se protiv njega ne vodi nijedan postupak, ali će mu biti saopšteno ono što i sam zna, da je njegova bezbednost ugrožena.

Video: Raznet pripadnik klana Luke Bojovića na Autokomandi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • I?

    30. novembar 2022 | 18:11

    Od koga ga čuvate? Kad policija treba da obezbedi neki skup onda ministar govori koliko se para izdvoji za to i kako sve to košta. Neka šeta i čuva se sam, verovatno od ljudi koje je zavio u crno.Čuvajte decu na pešačkim prelazima a ne mafiju, još ćete i orden da mu date

  • Mila

    30. novembar 2022 | 18:18

    Tajno a novinari znaju kad stiže kako i gde posle ide 🤣

  • komšinica

    30. novembar 2022 | 18:03

    ovako su ibelivuka dočekivali onomad iz podgorice

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA