≫ 

Tragedija u Nišu: Radnik koji je pao sa krova podlegao povredama

Uprkos naporima lekara i primenjenim intenzivnim merama lečenja, podlegao je povredama

  • 0
Poginuo radnik u Nišu Foto: D. K.

Građevinski radnik M.P. (63) koji je teško povređen 23. novembra prilikom izvođenja radova na objektu u Obrenovićevoj ulici u Nišu, preminuo je juče u niškom Univerzitetskom kliničkom centru.

- Pacijent je u našu ustanovu primljen zbog dominantnih povreda glave, bio je hemodinamski nestabilan, komatozan zbog čega je odmah intubiran. Uprkos naporima lekara i primenjenim intenzivnim merama lečenja, podlegao je povredama - rečeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

M.P. je sa nekoliko svojih kolega bio angažovan na rekonstrukciji krova na zgradi u dvorištu gradske organizacije Crvenog Krsta u Nišu kada je pod još nerazjašnjenim okolnostima pao na beton sa visine od oko šest metara. Hitna pomoć ga je odmah transportovala u nišku bolnicu gde su mu konstatovane životno ugrožavajuće povrede.

Na mestu nesreće policija je obavila uviđaj, obaveštena je i Inspekcija rada koja će utvrditi da li je za nesreću koja se okončala smrtnih ishodom neko odgovoran ili se radi o nesrećnom slučaju.

Video: Tragedija u hotelu Kristijana Ronalda: Radnik pao sa osmog sprata i poginuo!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA