Stravičan snimak sa mesta samoubistva ubice trudnice iz Prištine: Policija ga okružila, on pucao u sebe

Ubio je dan pred porođaj i pobegao

  • 0

Snimak samoubistva Sokola Halilija, osumnjičenog da je ubio svoju trudnu suprugu Hamide Magaši ispred ginekološke klinike u Prištini, objavili su tamošnji mediji, a na njemu se vidi kako ga je policija opkolila u dvorištu bele stambene zgrade.

Samoubistvo iz vatrenog oružja izvršio je oko 13:45 časova.

Lociran u opštini Štimlje u dvorištu stabmene zgrade. Iako ga je policija opkolila i pokušala pregovore, on se upucao pred njima.

- Nakon intenzivnog rada svih jedinica locirali smo ubicu Sokola Halilija. Uprkos pokušaju policijskih zvaničnika da pregovaraju o predaji, on se ubio. Policija i policijski inspektorat nastaviće istragu kako bi se otkrile sve okolnosti ubistva trudnice i samoubistva - napisao je Zvaničnik lažne države Kosova Dželjalj Svečlja.

Trpela nasilje

Sokol i Himide bili su u braku samo četiri meseca nakon čega su se zbog porodičnog nasilja razdvojili. Tridesetpetogodišnja Himide živela je u kući svojih roditelja u Lipljanu. Juče je otišla na kliniku u Prištinu na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Sestra Hamide Magaši navodi da je ubijena žena trpela porodično nasilje.

- Svaki put kad smo je zvali rekla je da ne može da govori - rekla je sestra Himide Magaši i dodala da je nesrećna trudnica bila u pratnji svekrve čak i kada je htela da ode kod sestara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA