≫ 

Identifikovan osumnjičeni za ubadanje mladića ispred dragstora u Nišu: Evo kakva kazna ga čeka

On se sumnjiči da je preksinoć nakon verbalne rasprave oštrim predmetom naneo tri ubodne rane u predelu ruke devetnestogodišnjem mladiću. Povređeni mladić je zbrinut u Кliničkom centru i otpušten na kućno lečenje

  • 0
Nis, obračun nožem Foto: D.K.

Policija u Nišu, brzom i efikasnom akcijom, identifikovali su devetnaestogodišnjaka iz ovog grada i po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo laka telesna povreda.

On se sumnjiči da je preksinoć nakon verbalne rasprave oštrim predmetom naneo tri ubodne rane u predelu ruke devetnestogodišnjem mladiću.

Povređeni mladić je zbrinut u Кliničkom centru i otpušten na kućno lečenje.

Kako smo juče već objavili, devetnaestogodišnji Nišlija posečen je nožem u sukobu sa drugim tinejdžerom do koga je došlo sinoć nešto posle 20 sati u Mokranjčevoj ulici.

Prema rečima očevidaca, grupa mladih okupila se ispred jednog dragstora u ovoj ulici, da bi se u jednom trenutku pokoškali a onda je jedan od njih izvukao nož.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA