Saslušana izbodena devojka iz Skele kod Obrenovca: Policija traga za trojicom mladića

Napadnuta devojka rekla je policiji da je noćas dva sata nakon ponoći sedela na klupi u parku u Skeli i čekala svog partnera

  • 2
Napad na devojku, nož Foto: Shutterstock, Milena Đorđević

Beogradska policija traga za trojicom mladića koji se dovode u vezu sa ubadanjem M. A. (26) u Skeli kod Obrenovca, saznaje "Telegraf.rs".

Prema našim informacijama, napadnuta devojka rekla je policiji da je noćas dva sata nakon ponoći sedela na klupi u parku u Skeli i čekala svog partnera.

- Ona je opisala mladića koji ju je ubo dva puta u leđa i nogu, ali i dodala da su napad posmatrala dvojica mladića koji su mu pomogli da pobegne. Na mestu gde se dogodio napad policija nije pronašla ni jedan jedini dokaz. Istraga je u toku - kaže naš sagovornik blizak istrazi. 

Kako je "Telegraf.rs" prvi objavio, devojka M. A. (26) izbodena je noćas dva sata nakon ponoći. Nakon napada ona je otišla u Dom zdravlja u Obrenovcu, a dežurni lekar je pozvao policiju.

M.A. je nemačka državljanka koja već nekoliko meseci živi u Skeli kod Obrenovca.

(Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zztop

    5. decembar 2022 | 15:13

    Ovo ko iz pesme : ubode me i ostavi bol na srcu mome... malo čudno vreme za sastanak sa partnerom , do tog doba sve se obavi i ide se kući na počinak

  • Janko

    5. decembar 2022 | 14:07

    Migranti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA