Detalji užasa u Padinskoj Skeli: Okružili ih s troja kola, jednog oteli, pa ga bacili u septičku jamu

Njih trojica, D. S. (37), A. R. (35) i D. D. (26) stali su "Mazdom" na pumpu da sipaju benzin, ubrzo ih je njih desetorica okružilo sa tri vozila

  • 13

Muškarac D. D. (26) koji je otet sinoć i pretučen sa prijateljima na pumpi u Padinskoj Skeli, kako saznaje Telegraf, "završio" je u kući jednog od napadača, odnosno, u njegovoj septičkoj jami.

- Njih trojica, D. S. (37), A. R. (35) i D. D. (26) stali su "Mazdom" na pumpu da sipaju benzin. Ubrzo ih je njih desetorica okružilo sa tri vozila. Jedno ih je blokirali sa leve strane, jedno ispred, jedno pozadi. Potom su zaskočili njih trojicu, napali ih palicama, udarali u kola, udarali njih trojicu, a D. D. su strpali u auto i odvezli do kuće jednog od napadača. Tamo su nastavili da ga biju i bacili ga u septičku jamu - rekao nam je sagovornik iz istrage.

Trojica napadnutih su hospitalizovana, a napadači su privedeni, s tim da se za još jednim traga.

Video: Ustanak u Ustaničkoj: Tuča sa mačetama i motkama u kafiću, ne zna se ko udara na koga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • X

    5. decembar 2022 | 13:36

    kindapovanje i pokusaj ubistva...u Americi bi dozivotno gledao kako krave pasu kroz resetke

  • Tropikal

    5. decembar 2022 | 14:49

    Sve nam je bolja i bolja omladina,ako ubrzo ne promenimo zakone na radikalnom nivou,pa čak i decu od dvanajest godina ne strpavamo po zatvorima na po dvadeset godina,a starije na na po četrdeset i doživotno po zatvorima,ukinemo sramne nanogice i nekakve društveno korisne radnje,društvo će nam biti sve gore i opasnije

  • Dule

    5. decembar 2022 | 13:47

    Sada napadače u srptičku jamu i zatvoriti vrata

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA