≫ 

6 godina robije suvlasniku noćnog bara u Tutinu: Muškarac umro nakon prebijanja

Sud ga je proglasio krivim za krivično delo teška telesna povreda, koja predvidja kaznu od dve do 12 godina zatvora ukoliko je nastupila smrt povređenog

  • 1
Tuča, ljudi, pesnice Foto: Shutterstock

Viši sud u Novom Pazaru osudio je M.L. (45) iz Tutina na šest godina zatvora zbog nanošenja teških telesnih povreda E.T. (40), od kojih je kasnije preminuo, objavio je danas radio Sto plus.

Sud ga je proglasio krivim za krivično delo teška telesna povreda, koja predvidja kaznu od dve do 12 godina zatvora ukoliko je nastupila smrt povređenog.

U pitanju je prvostepena presuda, pa branilac okrivljenog i Više tužilaštvo u Novom Pazaru imaju pravo žalbe Apelacionom sudu u Kragujevcu.

Okrivljeni se tereti da je 6. avgusta prošle godine, ispred noćnog bara čiji je suvlasnik u naselju Rakovo u Tutinu, nakon kraće rasprave, prvo nogom udario E.T. u butinu, a potom i pesnicom u glavu, nanevši mu teške telesne povrede.

E.T. je od posledica zadobijenih povreda preminuo oko sat vremena kasnije u tutinskom Domu zdravlja. Incidentu je prethodila svađa E.T. sa drugim gostom noćnog bara, posle koje mu je M.L. naredio da napusti lokal.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    6. decembar 2022 | 17:22

    To samo kod nas ima - ubijes coveka,dobijes 6 godina,za tri izadjes,i svima dobro,posebno sudijama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA