Devojka iz Smedereva falsifikovala diplomu medicinske sestre i radila u bolnici: Ovo je kazna koju je dobila

Osuđena je u navedenom periodu pripravnički staž obavljala na odeljenju za neurologiju, odeljenju za produženo bolničko lečenje, kao i na odeljenju za neourologiju.

  • 10
Hapšenje, žena, devojka Foto: Shutterstock

Protiv N.Č. (27) Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu je, nakon uspešno sprovedene istrage tokom koje su prikupljeni svi relevantni dokazi, podnelo optužni predlog zbog krivičnog dela falsifikovanje isprave i presudu kojom je N.Č. poglašena krivom i izrečena joj je uslovna osuda, kao i mera bezbednosti oduzimanja predmeta.

Utvrđeno je da je osuđena nabavila, a potom i upotrebila falsifikovanu diplomu jedne srednje medicinske škole u Beogradu, sa zvanjem medicinska sestra – tehničar, i istu priložila uz molbu za obavljanje pripravničkog staža u bolnici i upravo na osnovu takve lažne isprave zaključila ugovor o volontiranju sa navedenom ustanovom za vremenski period od 04.06.2018. godine do 04.09.2018. godine.

Osuđena je u navedenom periodu pripravnički staž obavljala na odeljenju za neurologiju, odeljenju za produženo bolničko lečenje, kao i na odeljenju za neourologiju.

Video: Uhapšen lekar iz Užica zbog primanja mita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z

    7. decembar 2022 | 16:26

    Proverite diplome med.sestara ,ne sve nego ovenšto imaju po 22-25 godina...ne znaju venu da nađu nego ove starije osobe bidu kobda su narkomani ,a kad je ne nađe ,zive starijeg kolegu koji to iz prve nađe ,tužno

  • 🙃🙃🙃

    7. decembar 2022 | 16:06

    Ih da je prva Ima toga na tone

  • VUK

    7. decembar 2022 | 18:01

    Mnogo ih takvih ima..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA