"Majka od bola ne može da govori, umesto da ženi sina sahranjuje ga": Ujak Mihajila koji je poginuo u Bulevaru

"Imao je još dve godine do završetka fakulteta, od kojeg nije odustajao, ali pošto su planirali venčanje, akcenat je stavio na posao, zato je radio u Beogradu"

  • 5
Mihajilo Grim Lecic, Viktorija M. Lerinc Foto: Facebook/Mihajilo Grim Lecic, Viktorija M. Lerinc

U Čačku u porodičnoj kući nastradalog mladića Mihajila Lečića (26), u naselju Ljubić tuga i neverica. Majka, brat, ujak primaju saučešća rodbine, prijatelja i komšija, slomljeni od bola.

- Svi smo u šoku, majka nije u stanju da govori, potpuno je slomljena. Mihajilo je bio treća godina Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu, studije su mu dobro išle. Trenutno je radio u IT sektoru, jer je odlično znao engleski i programe i alate potrebne za taj posao. Te večeri je sa verenicom izašao da kupe večeru, kada je nastradao - kaže Mihajilov ujak Obrad Milosavljević za Kurir.

- Usled neprilagođene brzine vozač je najpre udario u drugi auto od njega se odbio i naleteo na njih dvoje. Mihajila je na mestu ubio, a njegovoj verenici je polomio noge. Danas se radi obdukcija, sutra će se znati kada će biti sahrana -priča ujak.

- Imao je još dve godine do završetka fakulteta, od kojeg nije odustajao, ali pošto su planirali venčanje, akcenat je stavio na posao, zato je radio u Beogradu - priča ujak.

- Lečići su divna porodica, duša me boli zbog tragedije koja ih je snašla. Radila sam sa Mihajilovom majkom, divni ljudi i dobra deca. Otac im je od bolesti preminuo pre dve i po godine u Francuskoj pošto je skoro šest meseci proveo u komi. Divni ljudi, vredna deca... - rekla je komšinica porodice Lečić.

Snimak nesreće pogledajte OVDE. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beli

    8. decembar 2022 | 18:11

    Džaba dobar, naidje budala i pokosi te, odleži 2-3 godine. Tebe nema, a on se švrćka.

  • Sava

    8. decembar 2022 | 17:58

    Колико недужне Деце гине на путевима у Србији,највише због оваквих бахатих Силеџија…Моје Саучешће Породици без речи сам!

  • Marko

    8. decembar 2022 | 17:27

    Oko za oko, zub za zub... Samo to će smiriti podivljale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA