≫ 

Iz blizine mu sasuo rafal u glavu i telo: "Kikinda" priznao ubistvo u Ugrinovcima, izneo detaljnu odbranu

umnja se da je Bojan T., nakon kraće rasprave sa oštećenim D.D. koji je stajao na kolovozu pored automobila marke “BMW X6”, iz neposredne blizine, ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog

  • 0
Osumnjičeni za ubistvo u Ugrinovcima

Foto: Telegraf, Facebook

Bojan T. (23) koji se osumnjiči da je 7. decembra oko 14:30 časova nakon kraće rasprave hicima iz pištolja usmrtio Dražena Delevića saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela i detaljno izneo svoju odbranu.

Naredbom o sprovođenju istrage Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i Nedozvoljeno proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da je bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti.

Sumnja se da je Bojan T., nakon kraće rasprave sa oštećenim D.D. koji je stajao na kolovozu pored automobila marke “BMW X6”, iz neposredne blizine, ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog. D.D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke “ Škoda octavia” udaljio sa lica mesta. Nedugo zatim pozvao je policiju i saopštio šta je učinio, nakon čega je uhapšen u Dobanovicima.

Video: Muškarac upucan u glavu u Ugrinovcima: Telo pronađeno pored BMW-a, osumnjičenom za ubistvo uhapšen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA