≫ 

Sramna odbrana vozača "audija" smrti: Udario u Mihajila i Viktoriju na pešačkom, mladić ostao mrtav na mestu

Određen mu pritvor od 48 sati

  • 22
Mihajilo Grim Lecic, Viktorija M. Lerinc Foto: Facebook/Mihajilo Grim Lecic, Viktorija M. Lerinc

Matija N. (23) koji je pre dva dana u Bulevaru kralja Aleksandra automobilom marke "audi" udario Mihajila L. (26) i Viktoriju L. (24) prilikom čega je mladić stradao na mestu, a devojka hospitalizovana sa povredama nogu, saslušan je u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu.

On je, kako je saopšteno, u prisustvu izabranih branioca izneo odbranu izjašnjavajući se da nije kriv.

Po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu,  MUP RS – Saobraćajne policije doneto je rešenje o zadržavanju osumnjičenog Matije N. u trjanju od 48 časova zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Prema navodima krivične prijave MUP RS – Saobraćajne policije, osumnjičeni Matija N. je krivično delo koje mu je stavljeno na teret učinio na taj način što je upravljajući putničkim vozilom marke Audi i krećući se Bulevarom kralja Aleksandra, na obeleženom pešačkom prelazu udario oštećenu Viktoriju L. koja je zadobila teške telesne povrede i oštećenog Mihajila L. koji je od siline udarca preminuo na licu mesta.

Nakon saslušanja, postupajući zamenik Prvog OJT u Beogradu je podneo predlog sudu da se prema osumnjičenom odredi pritvor jer postoje okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi uticati na svedoke i zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao ponoviti krivično delo.

U daljem toku postupka biće ispitana svedok oštećena, svedoci očevici, nakon obudukcije izvršiće se sudskomedicinsko i saobraćajno veštačenje, te preduzeti eventualno druge dokazne radnje potrebne za donošenje konačne odluke o daljem postupanju tužilaštva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogi

    9. decembar 2022 | 15:00

    Kakav bezobrazluk pa dali je kriv siroti dečko što je bio na pešačkom prelazu. Ma doživotna za takve tatine sinove!!!!!!😡😡

  • Kum Žoržo

    9. decembar 2022 | 15:53

    Ovo je standardna praksa u sudstvu, jer ako izjavi da je kriv tu ne može advokat da vrda mnogo jer je priznao krivicu. Naravno zaslužio je maksimalnu kaznu pa i više od toga ali ne zaboravite da je pre par godina sin jednog čuvenog skejtera, pronalazača i konstruktora dronova takodje ubio devojku na pešačkom prelazu pa se izvukao samo sa nanogicom. Naravno o tome niko ne sme da piše, čak i komentare koji to pominju retko ko sme da objavi.

  • Branka

    9. decembar 2022 | 14:55

    Ne bi mi taj izasao na svetlost dana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA