Posvađali se zbog Svetskog prvenstva? Šta je prethodilo stravičnom zločinu u Subotici u kome je otac ubio sina

Milan je, kažu Subotičani, bio dobar mladić, a za Dejana kažu da je umeo često da popije

  • 3
dejan j., ubistvo, subotica Printskrin: Fejsbuk

Stravičan porodičan zločin odigrao se sinoć u Subotici kada je Dejan J. (50) ubio sina Milana J. (23), u njihovoj porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici, a suprugu Maju J. (47) je zatim napao i zadao joj je više udaraca po glavi i telu. Sada je isplivalo i šta je prethodilo nezapamćenom ubistvu koje je šokiralo sve Subotičane.

Otac i sin su gledali utakmicu na Svetskom prvenstvu, a zatim su se posvađali. Milan je tada izašao iz kuće, a majka je krenula za njim, prenosi Blic.

Prema nezvaničnim informacijama, nakon što se Milan vratio u kuću, otac Dejan je uzeo nož i ubio ga, a onda nasruno i na suprugu Maju koja je pokušala da odbrani sina i pretukao je.

Maja J., kako pričaju komšije, radi u špediciji, važi za uzornu suprugu i majku i zbog povreda koje je joj naneo muž zadržana je u bolnici.

Milan je, kažu Subotičani, bio dobar mladić, a za Dejana kažu da je umeo često da popije. Pored Milana, Dejan i Maja imali su još dvoje mlađe dece, sina i ćerku koja trenutno živi u Americi.

dejan j., ubistvo, subotica Printskrin: Fejsbuk

Podsetimo, do tragedije je došlo u porodičnoj kući u Plitvičkoj ulici. Osumnjičeni Dejan je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje od 48 sati.

Tužilaštvo prikuplja podatke i obaveštenja u pravcu kvalifikacije izvršenog dela kao teškog ubistva više lica u pokušaju.

Video: Kuća u Subotici u kojoj se desilo svirepo ubistvo: Otac izbo sina na smrt, pa isprebijao suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sladjana

    11. decembar 2022 | 01:38

    Bez komentara! Sta god da je bio razlog, strasno je ovako nesto i pomisliti! Dotakli smo dno kao narod, porodica, otisli smo s'glavom! Pocivaj u miru, zivotet

  • Lord

    11. decembar 2022 | 08:12

    Alkohol je ZLO,i nije za svakoga!!!

  • 534

    11. decembar 2022 | 01:01

    I jel bio ofsajd ili ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA