≫ 

Milan, koji je poginuo u Futogu, biće sahranjen na Svetog Nikolu: Na mestu nesreće potresni prizori

Mladić je preminuo na licu mesta, a njegov prijatelj čeka operaciju

  • 8
Milan Aleksić poginuo u udesu Futog Foto: Nikola Bilić, Privatna arhiva

Mladić Milan A. (24) koji je poginuo jutros u stravičnoj nesreći u Futogu, biće sahranjen na Svetog Nikolu, saznaje Telegraf.rs.

Sahrana će biti održana u 15 časova na centralnom groblju u Futogu.

Milanovi prijatelji objavljuju njegove fotografije i umrlicu na društvenim mrežama i uz potresne reči se opraštaju od stradalog prijatelja.

Podsetimo, do nesreće je došlo noćas oko četiri sata, kada je mladić izgubio kontrolu nad automobilom i u krivini sleteo s puta, najpore udarivši u znak, a potom u prikolicu. On je preminuo na licu mesta, a njegov prijatelj Aleksandar K. se nalazi u KCV, gde čeka operativni zahvat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RADA

    17. decembar 2022 | 14:01

    STOOP NASILJU I NESRECI!! ODMAH DA SE DONESE ZAKON POD HITNO DA SVI KLUBOVI,KAFANE,RESTORANI RADE DO 1 NAJKASNIJE.ODMMAHH.I MI SMO BILI MLADI VOLELI DTUZENJE,MUZIKU,LJUBAV.IZLASCI OD 18h PA DO 1 DOSTA. SVI MLADI NAM IZGIBOSE ODB3 PA DO 5:TADA TREBA OMLADINA DA SPAVA,I SVI DRUGI.MOLIM VAS MAJKA DVA SINA,BAKA TRI UNUCETA.MOJI SINOVI SU POCELI DA VOZE OD 14 god.kuci ,OBISLI CELU EVROPU,,,MOLIM SE ZA SVU DECU .

  • zac

    17. decembar 2022 | 13:21

    Svakim danom ista prica, mladi a i svi ostali treba da shvate da voziti brzo i ne prilagodjavati se puta kao pod dejstvom alkohola,zivot vam je u opasnosti ali ne samo vas veci drugih neduznih ljudi,

  • Omladino nasa cuvajte se

    17. decembar 2022 | 13:14

    Kako izadjose ovi mobilni cuda nam se na putevima desavaju, ne uzimajte alkohol pisem zato jer sam sam u inostranstvu pod alkoholom vozio auto platio debelu kaznu mesec dana vozacka mirovala I to me naucilo pameti da vise ne uzimam u usta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA