Ispovest porodice heroja sa Košara: Smrt Gorana Džunića pod velom misterije, ubili ga i bacili psima?

Goran trebalo da svedoči u postupku za ubistvo, a koje je, kako kaže, izvršio jedan čovek iz ekipe koja ga je i nagovorila da idu na proslavu u Novi Sad, posle koje je nestao

  • 1
Nestao Goran Džunić Kikinda Foto: Društvene mreže

Goran Džunić, nestao je 4. avgusta 2022. godine u Novom Sadu, na skupu povodom obeležavanja godišnjice "Oluje". Njegova glava pronađena je mesec dana kasnije, kada je pas doneo na kućni prag. Da li je tačno da su Džunića ubili, odrezali mu glavu do ramena, a njegovo telo bacili gladnim psima? Ko je i zbog čega naručio smrt heroja sa Košara?

U potresnoj ispovesti za Novo vikend jutro na televiziji Pink Jovane Jeremić, govorili su brat i majka nesrećnog čoveka.

Majka Gorana Džunića, Gordana, rekla je da joj je kao majci jako teško. Dodaje da je mnogo teško izgubiti heroja koji je bio u ratu i došao živ i zdrav. Kako kaže, Goran je bio jako dobar, da je svima pomagao i da su je živeo pošteno od svoje zarade.

- Zadnji put kada je došao, doneo mi je dinju, zagrlio me je i to je bio zadnji put kada sam ga videla. Bio je brižan, ispitivao me da li sam zdrava, da li mi nešto treba. Meni je jako teško, ne znam šta ću - kaže majka Gordana.

Kako kaže, ne spava ni noćima ni danima, dodaje da non-stop nešto radi, kako bi zaokupila misli.

- Tuga moja ne prolazi. Bol moju i tugu niko ne može izlečiti, ni lekari niti lekovi. Suze, stalno plačem, idem na groblje, tu sednem, isplačem se, i onda mi bude malo lakše, tada odem svojoj kući i produžim da radim - rekla je ona.

Dragan Džunić, brat ubijenog Gorana, dodaje da je Goran bio majstor i da je sve radio sa svojim 10 prstiju.

- Saznao sam 7. avgusta da je on 4. otišao na proslavu "Oluje". Kažu da on nije imao volje da ide, da nije hteo, ali da ga je društvo nagovorilo da idu. U zadnje vreme, pre 4. avgusta, našao sam ga sa nekom devojkom. Kasnije sam povezao da je upravo ta devojka imala dogovor sa nekim ljudima, da je bila zadužena da izvuče od njega neke informacije i da im pomogne da mu uzmu kuću - rekao je Džunić.

Kako kaže, niko nije javio da je Goran ostao u Novom Sadu, da je nestao, već su se vratili kući bez njega.

- Oni su njega faktički namamili na tu proslavu. Tragao sam za njim, odmah sam otišao u SUP, gde sam sve objasnio. Sutradan me je pozvala inspektorka, i tada sam dao izjavu. Saznali smo da ga je jedan čovek video, kao i da mu je rekao da ide u Zrenjanin, bio je svestan i malaksao – rekao je Džunić.

Dodaje da je leš pronašla zrenjaninska policija 25. avgusta.

Gordana kaže da su rekli da je u pitanju prirodna smrt, i da su ga posle psi pojeli i da su mu dovukli glavu. Dragan je rekao da je video da je bio odsečena, da je bio na stomaku, da glave nije bilo u vreći, pa su ga tako i sahranili.

- Prst nije imao srednji, bio je isčupan, palac odsečen na pola. Trenerka takođe istrzana, i bio je polugo. Kažu da je bio mučen, da su ga vezali. Čuo sam čak priče da je video neko ubistvo, da je naišao u nezgodno vreme, pa je morao i on biti ubijen - rekao je Dragan.

Dodaje da postoje razne priče, da je možda upao na nečiji posed i da je saznao nešto što nije trebalo.

Takođe, rekao je da je nesrećni Goran trebalo da svedoči u postupku za ubistvo, a koje je, kako kaže, izvršio jedan čovek iz ekipe koja ga je i nagovorila da idu na proslavu u Novi Sad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petra

    18. decembar 2022 | 16:06

    Ovo je strašno,i jasno da je ubijen sa namerom ,nemojte vi kao porodica odustajati ,neko ga je ubio jer je previše znao,sve će se otkriti,saucesce porodice i zalosno da završi na takav način surov 😢

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA