≫ 

Nastavlja se suđenje Miki Aleksiću: Aktivisti došli sa transparentom "Verujemo Mileni Radulović"

Ispred Palate pravde ponovo su se okupili aktivisti koji podržavaju Milenu Radulović sa transparentom - "Verujemo Mileni Radulović"

  • 17

Suđenje vlasniku dramskog studija Miroslavu Aleksiću, optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, održano je u Višem sudu u Beogradu.

Ispred Palate pravde bili su aktivisti sa transparentom - "Verujemo Mileni Radulović".

Optuženi Mika Aleksić došao je u sud u pratnji advokata, supruge i nekadašnjeg fudbalera Duleta Savića.

Odbio da odgovara na pitanja

Podsećamo, prethodno ročište je bilo još jedno u nizu odloženih, ali ovog puta nije bilo u pitanju Aleksićevo loše zdravstveno stanje, već to što je vlasnik škole glume odbio da odgovara na pitanja punomoćnika oštećene Milene Radulović Jugoslava Tintora.

- Neću da odgovaram na njegova pitanja, on je 72 puta davao izjave za medije o ovom slučaju i time ga iz sudnice premestio u javnost - objasnio je Aleksić.

Tintor mu je na to rekao "da se zapita da li je ikada bio učitelj glume".

Prethodno je Aleksić pričao o glumici Ivi Ilinčić, koja u postupku ima status oštećene, te je svoje izlaganje nazvao "Iva Ilinčić, epizoda izgubljena u vremenu".

Tvrdio je da je Ilinčić često menjala vremena događaja za koje se on tereti, te da je to zapravo delo njenih "iskrivljenih lažnih sećanja". Takođe je rekao i da je Milena Radulović sve uradila da bi "bila poznata" i tu tačku nazvao je "selebriti Milena Radulović".

Mika Aleksić Suđenje

Foto: Nikola Tomić

On je na prethodnim ročištima rekao i da o optužnici može da govori na samo jedan način, i nazvao ju je greškom.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru, koji mu je tada zamenjen kućnim pritvorom uz elekronski nadzor. Apelacioni sud u Beogradu, inače, potvrdio je početkom avgusta u celosti optužnicu protiv Alek

Video: Mika Aleksić nasmejan u Palati pravde: Dočekali ga transparentima da veruju Mileni Radulović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa

    20. decembar 2022 | 11:27

    Kad čujem za tu satanistiku grupu 'žene u crnom', crno mi je pred očima. Šta bih sve rekao o njima i ovim drugim plaćeničkim NVO bolje je da se uzdržim.

  • Невена

    20. decembar 2022 | 11:03

    Ја ту не вјерујем никоме а најмање вјеријем овим црним женским сподобама које су не престају србофобијати и србофобе подржавати... За то су их њихови господари добро плаћали .... само не знам до када их треба трпити?! ПС Сада ће мој "привјесак" по мени и мојој ијекавици добро пљунути а ви ће те му "либерално" све на мој коментар закачити . 😂😂😂😂😂

  • Рус

    20. decembar 2022 | 11:18

    Verujem i ja, ali da je bila na tajnom letovanju sa njim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA