Nikola, Srđan i Dejan pali sa 40 kila MDMA, 10 kesa LSD-a i 70 kg "trave": Optužnica dignuta u rekordnom roku

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje narkotika na parkingu jedne benzinske pumpe

  • 0
droga, zaplena, Foto: MUP

Protiv Nikole N. (29), Srđana M. (49) i Dejana M. (49) zbog sumnje da su neovlašćeno, radi dalje prodaje držali i prenosili veliku količinu različitih narkotika, koje su skrivali u 2 kamionska točka Više javno tužilaštvo u Beogradu je za manje od dve sedmice, od hapšenja osumnjičenih u Surčinu 8. decembra, podiglo optužnicu.

Osumnjičeni su uhapšeni prilikom primopredaje narkotika na parkingu jedne benzinske pumpe u Surčinu, kada su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova od njih zaplenili 68.7 kilograma marihuane, 42.6 kilograma opojne droge MDMA, kao i 10 pvc kesa sa LSD-om.

Svoj trojici osumnjičenih na teret se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga u saizvršilaštvu. Nikola N. je optužen i za krivična dela neovlašćeno držanje opojnih droga, jer je u kući u Kaluđerici držao 1.34 grama marihuane za ličnu upotrebu, kao i Nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija jer je u istom stanu bez dozvole držao jedan poluautomatski pištolj marke Crvena zastava, kao i tri metka. Optužnica je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrdjivanju. Tužilaštvo je takodje predložilo sudu da svoj trojici okrivljenih produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovili krivično delo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA