Šokantni detalji iz istrage pokušaja ubistva u kladionici: Duško nije poznavao Nemanju, a gurnuo ga sa terase

Duško će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

  • 0
forenzika, forenzičari, uviđaj, istraga, policija, hornika, policija, inspektori, ubistvo Foto: Shutterstock

Nemanja K. (32) iz Lazarevca i dalje se nalazi u teškom stanju u Urgentnom centru nakon pada sa terase kladionice visoke tri metra.

Istragom je utvrđeno da on nije slučajno pao već se sumnja da ga je preko ograde gurnuo Duško R..

Po nalogu tužioca, u sredu, je uhapšen Duško R. koji se sumnjiči za pokušaj ubistava. Međutim, motiv svađe i tuče nije poznat jer se Duško i Nemanja nisu ranije poznavali. Duško će danas biti saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Snimak

Policija u Lazarevcu prekjuče je obavila razgovor sa Nikolom R. i Dušanom R., nakon što je ispred kladionice, nađen Nemanja K. u lokvi krvi i bez svesti.

Muškarci su rekli da su videli da je "Nemanja išao pijan iz objekta, a da su ga nekoliko minuta kasnije videli na betonu.

Zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu zatražio je snimak sa kamera koji je otkrio jezive detalje.

- Na njemu se vidi da su se Duško i Nemanja posvađali u kladionici, da su zatim izašli na terasu gde je došlo do tuče. Na delu snimka se vidi kako Duško gura Nemanju ka ogradi i kao on pada sa terase - kaže naš sagovornik iz istrage.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, Nemanja se nalazi u šok sobi teškom stanju. Lakari u Urgentnom centru su mu konstatovali hematom na glavi i mnogobrojne prelome na telu jer je pao sa visine od tri metra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA