≫ 

Ovo je Aleksandar (26) kojeg je otac ubio nožem: Prijatelji u suzama, otkrivaju detalje njihovog života

Mnogi su u komentarima ispod objave izjavili saučešće i izrazili neizmernu tugu zbog prerano ugašenog života mladog Aleksandra

  • 9
Aleksandar Blagojević Foto: Facebook/Aleksandar B

Od mladića Aleksandra B. (26) kojeg je juče u selu Lešje kod Paraćina, ubio kuhinjskim nožem otac Živorad B. (55) u dvorištu porodične kuće oprašta se na društvenim mrežama grupa "Odrbanimo planinu Babu" čiji je bio član.

- Nema više našeg dragog saborca! Ubijen je jedan od nas, čovek koji je svim srcem podržavao borbu za planinu Babu! Tuga u našim srcima je ogromna, čuvaj nas odozgo dragi naš Aleksandre. Udruženje Odbranimo planinu Babu želi da izrazi saučešće svim bliskim prijateljima i familiji. Počivaj u miru borče naš dragi - napisali su.

Mnogi su u komentarima ispod objave izjavili saučešće i izrazili neizmernu tugu zbog prerano ugašenog života mladog Aleksandra.

Po objavama koje je delio sa profila "Čuvari Petruške krajine", može se zaključiti da je bio veliki ljubitelj prirode i ptica o kojima je delio razne zanimljivosti i fotografije.

Pera detlić, Soko lastavičar, Kobac, Sova utina... neke su od mnogih ptica koje su privukle simpatije mladog Aleksandra i našle se na njegom profilu.

Podsećamo, stravična porodična tragedija dogodila se juče kada je Živorad B. (55) izbo sina Aleksandra B. (26) u dvorištu porodične kuće, u selu Lešje kod Paraćina.

- Njih dvojica se svađaju godinama. U toj kući je bilo i ranije incidenata. Komšije su često zvale policiju. Živorad je zbog nesloge sa sinom, sumnja se, svu imovinu prepisao drugoj osobi iz familije i, prema prvim nepotvrđenim saznanjima, oko toga je sada izbila sada svađa - kaže sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Otac je ubrzo nakon ubistva lično pozvao telefonom policiju i rekao da je ispred kapije porodične kuće u Lešju ubio svog sina. Paraćinska policija odmah je izašla na lice mesta i osumnjičenog za ubistvo je uhapsila.

Sin je, kako je navedeno, pokušao da pobegne ocu čim je krenuo prema njemu i ubo ga, ali ga je on sustigao na kapiji.

Video: Kuća u Subotici u kojoj se desilo svirepo ubistvo: Otac izbo sina na smrt, pa isprebijao suprugu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    25. decembar 2022 | 13:16

    Kad pozovem policiju oni se smeju " ma neće on,šta pričate,a imate li svedoka". Treba li sad svedok?

  • РС~СР

    25. decembar 2022 | 13:46

    Несретни младић. Мајка га оставила, а тај манијак који се не може назати оцем, сустигао га је на капији и убио. Страшно!!!

  • Lika

    25. decembar 2022 | 13:05

    Šta se ovo dešava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA