"Anđele moj, znam da nije dobro da mračim, jer me gledaš sa neba": Reči prijatelja mrtve Ivane kidaju dušu

Njen prijatelj sa kojim je išla na planinarenje objavio je još jednu potresnu poruku pred sahranu

  • 0
Ubistvo devojke, Zvezdara devojka sa Zvezdare Foto: Marko Jovanović, Facebook

Od Ivane Krivokapić (26), koja je u subotu nađena mrtva na krevetu u iznajmljenom zaključanom stanu na Zvezdari, a koja će biti sahranjena danas na Lovćencu, prijatelji se i dalje optraštaju.

Njen prijatelj sa kojim je išla na planinarenje objavio je još jednu potresnu poruku pred sahranu.

"Anđele moj, znam da nije dobro da mračim, jer verovatno me gledaš sa neba, pa verovatno želiš da i meni bude lakše. Ja želim da tebi bude još lakše dok ti ideš u raj. Ali to sam ja, tvoj planinski čovek kog si sanjala već godinama, nije nam se dalo da se još jednom vidimo na lepim tvojim omiljenim Prokletijama. Neka ti je laka crna zemlja, Miko moj. Uvek sam te voleo i voleću te do kraja života. Zbogom", napisao je on.

Ivana Krivokapić Foto. Facebook

Kako "Telegraf.rs" saznaje, obdukcija devojke je završena.

Ona je imala povrede po telu, a Ivanina smrt se vodi kao sumnjiva.

Istragu vodi zamenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu više od 4 dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li i ko je dolazio kod nje u stan.

Osim kamera, ključ ove istrage je i obdukcija, koja bi trebalo da bude gotova sutra, a posle koje će se znati tačan uzrok smrti.

Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da "truli".

Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju 4, 5 dana na telefon, ali bez uspeha.

Nesrećnu devojku pronašao je brat N.U. (37) koji, kako saznajemo nezvanično, živi u Pančevu, pošto mu se nije javljala nekoliko dana na telefon, te se pretpostavlja da je toliko dana i mrtva.

Komšije otkrile detalje iz Ivaninog života

Ivana je iz mesta je Lovćenac u opštini Mali Iđoš.

Kako saznajemo od sagovornika iz tog sela, radi se o devojci koja je bila za primer, ona je studirala na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, a po rečima našeg sagovornika u oktobru je tražila stan u Beogradu, pa se pretpostavlja da se u tom periodu preselila u ovaj stan na Zvezdari.

Bila je uzoran đak i student, a išla je u gimnaziju Žarko Zrenjanin u Vrbasu, nakon čega je nastavila studije u Novom Sadu, a nije poznato da li je imala emotivnog partnera. Njeni roditelji navodno su razvedeni, a porodica poseduje dve kuće u selu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA