≫ 

Drugovi iz razreda organizovali žurku u Čačku, pa se potukli: Mladiću slomljena vilica i izbijeni zubi

O ovom slučaju obaveštena je i policija, a mladić koji je udario drugog biće saslušan u toku dana

  • 1

Na privatnoj novogodišnjoj žurki u selu Gornja Gorevnica kod Čačka došlo je do tuče u kojoj je povređen osamnaestogodišnji mladić S. S.

On je sa teškim povredama u predelu glave, višestrukim prelomom donje vilice i izbijenim zubima zbrinut u Opštoj bolnici u Čačku.

- Žurku su organizovali drugari iz razreda, sve je bilo u redu i odjednom je došlo do ovog incidenta. Nije bila u pitanju masovna tuča, došlo je do koškanja između dvojice mladića i tada je S. S. pretučen - rekao je za RINU izvor upoznat sa slučajem.

O ovom slučaju obaveštena je i policija, a mladić koji je udario drugog biće saslušan u toku dana.

- Šta god da je razlog, ništa se ne rešava ovakvim pesničenjem. Mora se nekako stati na put ovom bahatom ponašanju omladine - dodaje izvor.

Ovo nije jedini incident koji se tokom novogodišnje noći dogodio u Čačku, jer je takođe osamnaestogodišnji mladić pronađen bez svesti u kanalu. Interventna ga je izvukla i spasila skoro sigurne smrti.

- Dežurstvo u Urgentno prijemnoj službi Opšte bolnice u Čačku proteklo je uredno. U toku novogodišnje noći uglavnom su se javljali pacijenti zbog alkoholisanosti, kao i povreda zadobijenih u tuči. Povređenih pacijenata iz saobrćajnih udesa nije bilo - rekao je dr Bojan Pavlović, specijalista urgentne medicine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA