≫ 

Zapalio sinu auto, pa ošamario snaju dok je držala bebu u naručju: Detalji hapšenja nasilnika iz Leštana

Nasilniku je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 2
požar, automobil, zapaljeni Foto-ilustracija: Pixabay.com

Policija u Grockoj uhapsila je juče S.D. (55) zbog sumnje da je sinu M.D. (32) zapalio "pežo", a zatim ušao u kuću i ošamario snaju M.B. koja je držala bebu u naručju, saznaje "Telegraf.rs". 

Nasilniku je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega će biti saslušan u Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Kako saznajemo, S.D. je nakon svađe sa sinom izašao iz kuće i zapalio mu automobil. Do dolaska policije posvađao se i sa snajom koju je ošamario.

Do sada nije bilo prijava za nasilje u ovoj porodici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 👸🏽

    2. januar 2023 | 15:52

    Zvuči možda da pravdam Al nije tako!Ko zna šta je bilo da je čovjeku prekipelo možda su mu živeli na grbači a ta generacija nije naučila već resavati sukobe fizički i silom. Ipak ako razmislimo u jednu ruku uzimamo pomoć od roditelja zahtevamo da nas podržavaju a malo ko uzvrati ili cjeni!Ma da ima i totalno suprotnih slučajeva da se roditelj bezobrazlukom natovari da ne možeš u svojoj kući da prneš a da se ne stvori i opet zahteva da ga se sve pita. Mojoj drugarici svekar uvjek sa ključem ulazi u stan nikad nije mogla komotno da bude mi pijemo kafu eto njega na vrata i sjeda za sto sluša šta pričamo! Velik je kontrast i zato će takvi sukobi u ovoj generaciji biti sve češće jer taman sad je taj prelom i promjena odnosa i načina života i poštovanja

  • Andjela

    2. januar 2023 | 17:32

    Svo zlo potice od toga sto roditelji daju deci vise nego mogu. Zadužuju se da bi odrasloj deci dali. Nema postovanja. Ako postujete svekra i svekrvu oni misle da su iznad vas, ako postujete snaju i zeta oni osile. Potpuno je ludilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA