Otkrivamo: Belivukovog saradnika pretukla supruga, nađen go i drogiran na ulici u Beogradu

- Patroli policije nije mogao da kaže kako se zove. Tek nekoliko sati kasnije u bolnici je došao sebi, kaže naš sagovornik blizak istrazi

  • 37
Boris Karapandžić Foto: Nikola Tomić, Instagram, Shutterstock

Optuženog Borisa Karapandžića (35) člana klana Veljka Belivuka jutros je pretukla supruga, pa ga izbacila na ulicu, nezvanično saznaje "Telegraf.rs". 

On je nakon ukazane lekarske pomoći pušten na kućno lečenje.

Njega je slučajni prolaznik našao u Jaseničkoj ulici u Beogradu. Bio je go, krvav i pod dejstvom narkotika. Na ruci mu je bila velika posekotina.

Lekari Hitne pomoći su ga jutros oko 6 sati prevezli na Urgentni centar.

- Patroli policije nije mogao da kaže kako se zove. Tek nekoliko sati kasnije u bolnici je došao sebi. Tada je rekao da se zove Boris Karapandžić , da se nalazi na optužinci u slučaju klana Veljka Belivuka i da je pušten iz pritvora u oktobru ove godine - kaže naš sagovornik koji dodaje da je povređeni Karapandžić bio pod dejstvom narkotika.

Istragu vodi beogradska policija sa nadležnim tužilaštvom.

Ko je Boris Karapandžić?

Karapandžić se optužnicom protiv ozloglašenog klana tereti da je bio član kriminalne grupe Veljka Belivuka.

Pre hapšenja 4. februara 2021. godine, pripadnici klana policiji uglavnom nisu bili poznati po užasnim zločinima, već su hapšeni i osuđivani uglavnom zbog droge, nasilničkog ponašanja i oružja.

Boris Karapandžić osuđivan je zbog demoliranja kafića nekadašnjeg vođe Alkatraza Aleksandra Vavića na Karaburmi 2013. Karapandžiću se sudi i za demoliranje kluba "Komitet" 2018, a tokom boravka u kućnom pritvoru sa nanogicom, on je u saobraćajnoj nesreći usmrtio pešaka, deku koji je pretrčavao auto-put u Beogradu. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes. Osuđivan je i zbog droge i oružja.

Pregazio dedu

Karapandžić iza sebe ima i proces zbog saobraćajne nesreće koju je izazvao 2019. godine kada je usmrtio pešaka u Beogradu. On je tada, sa nanogicom, bio za volanom "ševroleta", pregazio je pešaka u trenutku kada je pokušavao da pretrči auto-put. Za to nije gonjen, jer je utvrđeno da je pešak izazvao udes.

Osuđivan

Osuđivan je zbog droge, držanja oružja, ali i incidenta u kafiću „Holivud“, koji je bio u vlasništvu drugog navijača Partizana - Aleksandra Vavića.

Podsetimo, demoliranje Vavićevog kafića na Karaburmi dogodilo se u decembru 2013. Policija je tada uhapsila grupu huligana, među kojima je bio i Boris Karapandžić. Tokom suđenja je priznao krivicu, ali je tvrdio da je kobne večeri došao u kafić da razgovara s Vavićem, jer ga je prethodno u Karađorđevom parku napala grupa mladića uz reči "ovo ti je od Vavića".

Zbog nasilničkog ponašanja u „Holivudu“ tada je osuđen na tri godine zatvora, ali pošto mu je sud spojio ranije kazne zbog trgovine drogom i oružjem, osuđen je na ukupno četiri godine.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1389

    2. januar 2023 | 17:54

    Ženu za vodju navijača momentalno :)

  • Hju

    2. januar 2023 | 16:57

    Policijo spasi coveka i vrati ga nazad u tvorzić

  • Mile

    2. januar 2023 | 18:12

    Sve se vraca sve se placa Ne zelim nikome zlo, da me ne razume Niko pogresno. Ali karma je cudo Doticni je prebijao u grupi klince ni krive ni duzne ih slao na UC sa polomljenim vilicama, nozevima..jako lose, plakale su majke bile...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA