≫ 

Oglasio se MUP povodom hapšenja menadžera, direktora i vlasnika Fristajlera: Ovo su detalji

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu

  • 0
Splav Freestyler, Fristajler Foto: Nikola Tomić

Policija u Beogradu, UKP Peto odeljenje i Interventne jedinice 92, u saradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapsili su odgovorna lica splava Fristajler M. Lj. ( 51), D. V. (46) i M. R. ( 41) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško delo protiv opšte sigurnosti u vezi krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti, saopštio je MUP.

Oni se sumnjiče da su 31. decembra 2022. godine na splav omogućili prisustvo većeg broja osoba nego što je kapacitet ovog objekta, koji je zbog toga delom potonuo i na taj način ugrozili bezbednost većeg broja ljudi.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti privedeni Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Podsetimo, troje ljudi je uhapšeno, među kojima i jedan grčki državljanin, zbog incidenta na splavu "Fristajler" u Novogodišnjoj noći kada je splav počeo da tone, potvrđeno je Telegrafu.

Posle ponoći 1. januara "Fristajler" je počeo da tone. Nastala je opšta panika, ali su srećom gosti i osoblje splava uspeli da pobegnu.

Video: Za samo nekoliko minuta nestalo je sve: Rekonstrukcija užasa na dočeku na splavu Freestyler

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA