≫ 

Vlasnik 3 psa, koji su nasmrt izujedali Vladana, u zatvoru je na izdržavanju kazne: Olga ima ugriz i na leđima

Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu

  • 48
Kosmaj psi izujedali čoveka, lisice Foto-kolaž: Ustupljene fotografije, Shutterstock

Arsa S., vlasnik tri psa koji su juče do smrti ujedali Vladana Radosavljevića, nalazi se u zuatvoru na na izdržavanju kazne. Kako saznajemo, kuća u kojoj su psi bili smešteni nije njegova, već žene iz Francuske.

Kako saznajemo, o psima se brinula komšinica sa Kosmaja, koja ih je povremeno hranila i obilazila. Više javno tužilaštvo pokrenulo je istragu, a dežurni tužilac je naredio obdukciju.

Vladanova supruga Olga ima lake telesne povrede, ujede na podlaktici, nadlaktici, kao i ugriz na leđima. Ona je na Infektivnoj klinici u Beogradu.

Pse je preuzela Zoo-higijena.

Da podsetimo, juče su tri vlasnička psa - staford, mešanac staforda i pitbula i treći pas izašla iz dvorišta kroz otvorenu kapiju u mestu Velika Ivanča, koje pripada G. O. Mladenovac, i napala muškarca i ženu koji su tuda prolazili.

Tri psa su nosila ogrlice sa pločicama na kojima su bili ispisani brojevi telefona vlasnika.

Muškarac je nakon napada ubrzo iskrvario i preminuo na licu mesta i njegovo telo je odvezeno na obdukciju, a njegova žena je teže povređena, rečeno je ranije danas Tanjugu iz MUP-a.

Video: Psi izujedali devojčicu (11) dok je prolazila kraj njih na putu ka školi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baxter88

    5. januar 2023 | 09:49

    Ja ne znam sta treba da se desi da se uvede stroga zabrana drzanja staforda, pit bula i dobermana kao i slicnih agresivnih rasa?!

  • Proreković

    5. januar 2023 | 09:58

    Juče napisah komentar da bi danas ovim napisom dobio potvrdu na isti: Ove rase pasa su same po sebi - zveri, tako da vlasnik nije trebalo da se “trudi” da čini od njih, zveri jer to su u pravom smislh reči. Zaista, ne razumem vlasnike agresivnih rasa-pasa!? PitBul, Staford, Rotvajler, Doberman, Nemački ovčar, Chow Chow, Mastif… Kako ti vlasnici žele da se predstave okolini, osim da su i sami agresivci!? U Americi postoji izreka: “Judge the owner by dog”, ili prosudite čoveka po psu kojeg odgaja! Pa, zar nije bio slučaj za opomenu iz Ljubljane, kada su dva rotvajlera na smrt izujedala svog vlasnika u dvorištu kuće, u kojoj su odgajani!? Očigledno je, da nije. U Velikoj Ivanči su na žalost, stradali nevini ljudi. Ko god agresivne pse naziva kućnim ljubimcem kao na primer i zmije otrovnice, otrovne paukove, krokodile i slično, ili je jedan od njih ili je za posmatranje!? U svakom slučaju su za izbegavanje i obilaženje u širokom luku, da se nedužnima ne bi, bilo šta loše desilo!

  • Ciki

    5. januar 2023 | 09:15

    Komsinica ih je "povremeno" hranila!!! Uopste ih nije hranila...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA