≫ 

"Vlada je bio živ, ali sam čuo da mu nema spasa, žena je jaukala i nju su psi izujedali": Očevidac tragedije

Timotijević kaže da ne zna ko je pustip pse da izađu na ulicu i da do sada nije bilo problema

  • 10

Novinara Vladana Radosavljevića (62) iz Beograda umro je nakon što su ga na Kosmaju izujedala tri psa koja su, navodno, u vlasništvu A. S. koji se nalazi na izdržavanju zatvorske kazne.

Više javno tužilaštvo naredilo je Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu da prikupi sve potrebne dokaze o tragediji.

analitičar Vladan Radosavljević Printskrin: TV Mreža

Dan kasnije meštani Kosmaja zanemeli su nakon vesti da su psi nasmrt izujedali njihovog komšiju.

Zlatije Timotijević za "Telegraf.rs" do detalja priča kao se dogodila tragedija. Na Kosmaju živi, zna čiji su psi, ali isto tako tvrdi da ne zna ko je otvori kapiju i pustio krvoločne životinje.

Kosmaj psi izujedali čoveka, napad psa Foto: Nikola Anđić

Na mestu je policija, forenzičari i mnogobrojni meštani.

- Došao sam 15 minuta kasnije. Vlada je bio živ. Oko njega nekoliko doktora, ali sam čuo da mu nema spasa. Iskrvario je.  Žena je zapomagala i nju su izujedali. Tražila je od lekara da je samo previju i da ne ide u bolnicu -  počinje svoju ispovest, Zlatije Timotijević, očevidac tragedije.

Prema rečima našeg sagovornika, psi su se nalazili u kući žene koja živi u inostranstvu, ali je o njima brinula žena iz susednog mesta. Ona im je donosila hranu.

Međutim, niko ne zna kako su se psi našli na ulici.

- Psi su tu dugo. Nikada nisu izlazili iz dvorišta i nikoga nisu napadali. Ljudi moji, ovde dolaze porodice sa malom decom. Šetaju se, ali nikakvih problema nije bilo.

- Vlada je bio divan. Ljubazan i voleo je Kosmaj. Često je šetao Kosmajem- dodaje Timotijević.

Vladana Radosavljevića juče oko 14 sati napala su tri psa. Toliko su ga izujedala da je iskrvario na mestu. Psi su napali i njegovu suprugu Olgu.

Video: Mesto na kome su psi nasmrt izujedali čoveka na Kosmaju

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • V8

    5. januar 2023 | 13:19

    A da se zabrani ta rasa pasa, Staford, i takvi slični njemu, šta će taj pas kome, zbog čega, pa ljudski život je najvredniji, a da je čovek imao TT kod sebe i da ih je potamanio ne bi oprao ni Dunav ni Sava, a tek kuckari šta bi ovde rekli, a ovako ode život čoveku, i ko će odgovarati, vlasnik u zatvoru,..!?

  • SVM

    5. januar 2023 | 12:55

    Majko mila. Kakva smrt nedužnog čoveka i šta je žena proživela,preživela i kakvu traumu će nositi do kraja života. Pa taj vlasnik već robija ali žena koja ih hrani nije očigledno to redovno radila a i ko bi ostavio kapiju otvorenu ako nije ona. Taj je najveći krivac. Ali sve je sada džaba

  • Holo6

    5. januar 2023 | 12:36

    Zakon.. Izglasajte zakon...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA