≫ 

Mali Stefan (11) ima rupu od metka u ramenu: Dečak hrabro podnosi bol

Potresan je bio i snimak na kome se vidi kada je i mali Stefan dovezen u bolnicu

  • 9
Dečak, ranjeni dečak, Kosovo Foto: Twitter

Najpotresniji prizor, nakon incidenta u mestu Gostvuša kod Štrpca kada su ranjena dva dečaka dok su nosila banjak, jesu oni iz bolnice gde je primljen Stafan Stojanović (11) sa prostrelnom ranom u predelu ramena.

Kako se vidi na fotografijama sa lica mesta, dečaova rana je previjena.

Potresan je bio i snimak na kome se vidi kada je i mali Stefan dovezen u bolnicu. Dečak je pokušavao da zadrži suze i izdrži bol, dok su mu doktori govorili da će sve biti u redu.

Na decu je, podsetimo, pucao Albanac iz vozila u pokretu. Stefan i Miloš su u trenutku napada išla pored puta i nosila Badnjak kada je napadač na njih otvorio rafalnu paljbu.

Dečak, ranjeni dečak, Kosovo Foto: Twitter

"Zadobili su prostrelne rane, jedan dečak je pogođen u šaku a drugi u rame i tek pukom srećom nisu stradali niti su životno ugroženi", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Dečacima je prvo pružena lekarska pomoć u obližnjem Domu zdravlja, a onda su upućeni na odeljenje hirurgije u Gračanici.

Policija je navodno uhapsila napadača na srpske dečake, javlila je Koha.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Israel

    6. januar 2023 | 18:11

    Da se to desilo u Izraelu ,digli bi odmah avione i bombardovali ,

  • Miki Maradona

    6. januar 2023 | 18:25

    Drzava da pomogne da se ovaj momak izleci i da mu obezbedi sve sto mu treba da ima. Ovo je metak za sve nas, ne daj se Lave, svaka bol prodje. Ti si nas heroj. 💪🇷🇸

  • Miki

    6. januar 2023 | 18:20

    Sva sreca nisu poginuli, ali sta ce biti sa ramenom da li ce dete moci da pokrece ruku. I da li ce stariji decak moci da pimera prste i da se sluzi sakon kao pre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA