≫ 

Ovo je poruka koju je Ivanin prijatelj ostavio posle vesti o njenoj smrti

  • 1
Devojka sa Zvezdare Foto: Facebook

Prijatelj Ivane K. (26) J. G. na dan kada je njeno telo pronađeno on je u statusu na Fejsbuku napisao "Anđele moj. Čisto nemogu da vjerujem da se tebi ovo Desilo. Bices u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka duso moja.. R.I.P Ivana Krivokapic".

Objava ubijena Ivana ubistvo studentkinje studentkinja Printskrin: Facebook

Na telu nesrećne devojke bili su podlivi na vratu, a nezvanično, povrede na rukama govore da se do poslednjeg daha borila sa ubicom.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu oko dva dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li je i ko je dolazio kod nje u stan. Takođe, veštači se i telefon.

Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da truli. Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju dva dana na telefon, ali bez uspeha.

Devojka je sahranjena na groblju u Lovćencu.

Video: Rekonstrukcija misterioznog nestanka beograđanke Ane Volš u Americi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zora

    11. januar 2023 | 18:04

    Nakon tog ubistva prvih dana citajuci komentar od tog sad vec osumnjucenog "odmah sam posumnjala" na njega, jako su mi bili cudni njegovi komentari i to obracanje nije bilo na mestu. Nesto mi je govorilo da bi on mogao biti taj ubica.Uzas, dozivotnu mu presuditi. Tako mlad zivot. Nedaj boze nikom. Tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA