≫ 

Optužio cimera (86) za krađu, pa mu smrskao lobanju telefonom: Novi detalji ubistva u Domu za stare u Beogradu

Osumnjičeni za zločin je dementan i teško je bilo sa njim obaviti bilo kakav razgovor na temu ubistva

  • 0
Dom za stare u Zemunu, mobilnim telefonom ubijen deda Foto: Milena Đorđević, Shutterstock

U zemunskom domu za stare sinoć je ubijen muškarac N. V. (86), a policija je po nalogu tužilaštva privela njegovog cimera N.N. (88). Osumnjičei je primljen u bolnicu "Dr Laza Lazarević". 

Telo ubijenog čoveka prevezeno je na Institut za sudsku medicinu, a prvi rezultati istrage govore da je usmrćen sa nekoliko udarac mobilnim telefonom u glavu. Sumnja se da je ubistvu prethodila svađa.

- N.N. je bio ljut na N.V. jer je sumnjao da ga je ovaj pokrao. Izbila je svađa, zatim je N.N. uzeo mobilni telefon i udarao N.V. u glavu dok ga nije usmrtio. Ubijeni muškarac je pre nekoliko dana došao u Dom- kaže naš sagovornik blizak slučaju.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, osumnjičeni za zločin je dementan i teško je bilo sa njim obaviti bilo kakav razgovor na temu ubistva. On će najverovatnije biti podvrgnut veštačenju koje će utvrditi da li je u trenutku zločina bio svestan dela koje čini.

Oglasili se nadležni  

Štićenik gerontološkog centra na Bežanijskoj kosi (88) usmrtio je sinoć drugog štićenika (86), a istraga nadležnih organa je u toku, rečeno je Tanjugu iz Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Kako je navedeno, Ministarstvo je obavešteno o slučaju i sprovešće kontrolu kako bi, u skladu sa svojim nadležnostima utvrdilo da li je bilo povreda radnih procedura među zaposlenima.

"Istragu sprovde policija i nadležno tužilaštvo koji će utvrditi činjenice usled kojih je došlo do nesrećnog slučaja", rekli su iz Ministarstva.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA