≫ 

"Policija radi svoje, pustite je da počiva u miru": Bolne reči strica Ivane koja je ubijena na Zvezdari

"Ne želim da komentarišem ništa o tome. Neka nadležni, policija, rade svoj posao. Pustite je da počiva u miru"

  • 0
Ubistvo devojke, Zvezdara Foto: Marko Jovanović, Facebook

Nakon vesti da je za ubistvo Ivane Krivokapić prema prvim nezvaničnim informacijama osumnjičen njen prijatelj kontaktirali smo njenog strica Miodraga Krivokapića koji je za Telegraf rekao da ne želi da komentariše te navode.

"Ne želim da komentarišem ništa o tome. Neka nadležni, policija, rade svoj posao. Pustite je da počiva u miru", rekao je on za Telegraf.

Inače, pomenta informacija u javnosti je objavljena na dan njenog rođenja, tačnije, ona bi juče napunila 27 godina, a stric je ostavio bolnu poruku u kojoj kaže da je "prerano ubran cvet i strikova lepotica".

"Strikova lepotica danas bi napunila 27. godina, prerano ubrani cvete! Onaj ko ti je tako mladoj život uze gubale ga naše gorke suze. Nadam se da si sada na mnogo lepšem i boljem mestu. Neka te gospod nastani u rajsko naselje, a tvojoj napaćenoj duši podari večni mir, večnaja pamjat", napisao je on.

Podsetimo, prema još nepotvrđenim informacijama, ona je ubijena tako što ju je jednom rukom davio, a drugom začepio nos, pokazali su prvi detalji iz istrage.

Kako saznajemo, iz obližnjeg objekta kamere su kobnog dana snimile Ivanu i mladića kako idu ka zgradi u kojoj ona živi.

- On je ubrzo napustio Srbiju i veruje se da se krije u Crnoj Gori. Policiji je zapao za oko kada se obratio pokojnoj Ivani na društvenim mrežama, a kada su istražitelji hteli da obave razgovor sa njim nije više bio dostupan. Od samog početka smo znali da je zločin počinio neko ko je poznavao Ivanu- kaže naš sagovornik iz policije.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Inače, Ivanino beživotno telo pronašla su braća 24. decembra u iznajmljenom stanu na Zvezdari. Kako im se nije javljala na telefon, razvalili su vrata stana i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Ugledali su modrice po vratu, a imala je i povrede usne, oka, ali i prstiju na šaci i podlaktice. Što sve ukazuje da se do poslednjeg daha borila za život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA