Rekonstrukcija nezapamćene tragedije na Kosmaju: Vladana Radosavljevića psi rastrgli nasmrt

Violeti M. je određen pritvor do 30 dana da ne bi uticala na svedoke

  • 7

Pre tačno nedelju dana Vladana Radosavljevića, novinara, medijskog analitičara i jednog od osnivača Produkcijske grupe Mreža, čopor pasa izujedao je nasmrt na Kosmaju tokom šetnje u kojoj je bio sa suprugom Olgom.

Krenuli su u šetnju pomenutom planinom na kojoj su boravili u svojoj vikendici. Spuštali su se ulicom Metaljsko brdo. U 12:30 časova na njih naleće čopor pasa koji ujeda Vladana po nogama. Njegovu suprugu Olgu su takođe napali. U 14:00 časova nadležne službe su pronašle Vladana Radosavljevića bez znakova života.

Olga je lakše povređena. Psi su istrčali iz dvorišta koje se nalazi na dnu ulice...

O njima je brinula Violeta M., hranila ih je u zamenu za ulje koje joj je M. S., vlasnica pasa, navodno donosila iz Francuske, a koje joj je potrebno za lečenje. Violeta je vratila pse u boks nakon što su usmrtili Vladana i napali Olgu.

Inače, M. S. će biti ispitana u svojstvu svedoka. A. S., njen sin, koji je ranije brinuo o psima je u pritvoru zbog droge. Meštani kažu da su psi inače bili mirni i da nisu napadali ranije.

Violeti M. je određen pritvor do 30 dana da ne bi uticala na svedoke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA