Pančevac provalio u 5 stanova u Valjevu, policija ga uhapsila: Krao sve od zlatnog nakita do mobilnih telefona

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova

  • 1
Pančevac, policija, provale, pljačka, kuće, zlatni nakit, Foto: RINA

Policija u Valjevu, rasvetlila je više teških krađa i uhapsili M. S. (72) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

On se sumnjiči da je, od oktobra prošle godine, na području grada, provalio u pet stanova i ukrao novac, zlatni nakit i mobilne telefone.

- Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 600.000 dinara. Policija je prilikom pretresa stanova koje koristi osumnjičeni u okolini Pančeva i Beograda pronašla deo ukradenih predmeta i oni će biti vraćeni vlasnicima - potvrđeno za RINU u MUP-u.

Takođe je pronađena i manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valjevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    12. januar 2023 | 08:14

    72 godine...sta ce kad od penzije ne moze da se zivi 😜😜😜😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA