≫ 

Saznajemo: Raspisana međunarodna poternica za Jetmirom koji je osumnjičen za ubistvo Ivane sa Zvezdare

DNK-a Jetmira G. nađen je ispod noktiju ubijene. To ukazuje da ga je ona grebala po licu i rukama boreći se za svoj život

  • 13
Ivana Krivokapić, Zvezdara, ubistvo Foto: N.B., Marko Jovanović

Sudija Višeg suda u Beogradu danas je raspisao međunarodnu poternicu  za Jetmirom G. (24) zbog sumnje da je krajem decembra prošle godine ubio devojku Ivanu K. (26), saznaje "Telegraf.rs". 

Prema našim informacijama, njemu je određen pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne utiče na svedoke i usled uznemirenja javnosti.

Obdukcija je pokazala da je ubica (23.decembra prošle godine) rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Kako je "Telegraf.rs" ekskluzivno objavio, DNK-a Jetmira G. nađen je ispod noktiju ubijene. To ukazuje da ga je ona grebala po licu i rukama boreći se za svoj život.

Ivana Krivokapić, umrlica Foto: N.B.

Na osnovu podataka koje za sada naš portal poseduje, a deo su istrege objavljemo kako su se Ivana i Jetmir upoznali, kako je ubijena i kako je osumnjičeni napustio Srbiju.

mart 2022.godine

Jetmir G. (24) na Prokletijama na planinarenju upoznaje Ivanu K. (26). Tada razmenjuju brojeve telefona. Prema njegovim rečima, gotovo svaki dan se čuje sa studentkinjom. Zbog nje i drugova koji mu žive u Beogradu sve češće dolazi.

11. decembar 2022. godine

Albanac Jetmir G. iz Crne Gore po ranijem dogovoru dolazi u Beograd kako bi se video sa Ivanom K. i svojim prijateljima.

22. decembra 2022. godine

Jetmir G. čeka Ivanu da završi rad u kafiću kako bi popili piće. On je taj dan prati do kuće.

23.decembra 2022. godine

Sumnja se da je Jetmir G., između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Ubistvu je prethodila svađa. U besu je, kako se sumnja, krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Jetmir G. rano ujutru kupuje autobusku kartu i napušta Srbiju.

24.decembra 2022. godine

Ivana se nije javila braći na telefon koji iz Pančeva dolaze u Beograd, ali ne mogu da uđu u stan. Pozivaju policiju, a kroz prozor ulaze u stan. Tamo zatiču Ivanu sa povredama na vratu i rukama. Lekari konstatuju smrt.

27.decembra 2022.godine

U Lovćencu sahranjena Ivana K.

30. decembar 2022. godine

Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane K.. Tužilac se tada izjasnio da je devojka lišena života tako što ju je ubica ugušilo davljenjem.

13.januar 2023.godine

Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o sprovođenju istrage protiv Jetmira G., zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo iz niskih pobuda, ljubomore, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina ili doživotni zatvor. Tužilaštvo je predložilo sudu da Jetmiru G. odredi pritvor i da naloži raspisivanje poternice za njim.

Video: Snimak s mesta nesreće: Na ovom mestu u Vranju ubijena je mlada devojka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mikula

    16. januar 2023 | 11:59

    Da je srece da je vec uhapsen?

  • Znam da čitaš

    16. januar 2023 | 12:16

    Drugome zlo činiti, a dobrom se nadati... Ne biva to, sinko! Pokaj se i otkaj svoj greh! Kazna će stići, pre ili kasnije, ali zapamti, stići će tačno na vreme...

  • Stravično

    16. januar 2023 | 14:28

    Kakva pravda, cuvas dete i radujes mu se od detinjstva i da ti ga neko uzme. Monstrum, samo ko u srednjem veku sa takvima.Prelepa devojka, žao mi je nje najviše a i njenih roditelja.Devojke pamet u glavu kome cete i dobar dan da kažete , sa kim i kafu da popijete,ima svakakvih monstruma koji će i osmeh i dobar dan da pogrešno protumače.Držite se svojih proverenih i najbližih prijateljica i najbližih drugova,sa njima se družite i fejsbudžite do mile volje, nema sta sa strancem da tražite i bilo kakav kontakt, ma sta ko mislio Miroljub Petrović je u pravu za mnoge stvari, promukao je govoreći o nekim stvarima.Malo li je ovakvih tragičnih sudbina i slučajeva kroz nesrećnu istoriju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA