≫ 

Ovo je razbojnik koji je ubijen u pucnjavi sa policijom: Oglasio se MUP i tužilaštvo

Uviđaj su obavili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije za Grad Beograd

  • 14
pljackas sa Karaburme Foto: MUP RS

 Policijski službenici PS Zvezdara sustigli su sinoć oko 21:35 u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M.M. (64) koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja marke "M 70".

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.

pljackas sa Karaburme Foto: MUP RS

Uviđaj su obavili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije za Grad Beograd.

Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrdjivanja svih okolnosti. Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu pištolja, maskiran hirurškom maskom od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo.

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tako se to radi

    17. januar 2023 | 09:15

    Bravo, neka drugi razmisle sta ih ceka

  • 🔫🔨💀

    17. januar 2023 | 09:20

    Zadnje vreme došlo kad deda kreće u razbojništvo.Ni dvostruko povećanje penzije mu nije bilo dovoljno da preživi kad se odlučio na oružanu pljačku.

  • Bgd

    17. januar 2023 | 09:19

    Pocinje borba za prezivljavanje u zemlji Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA