≫ 

"Razbojnik sa pištoljem je bežao kroz dečiji parkić, ubijen je na stepeništu": Očevidac drame sa Karaburme

Miroslav je od radnika pumpe uzeo 4.000 dinara i dao se u beg. Policija ga je jurila, a on se oglušio na zahtev da spustio oružje

  • 18
Ubistvo Karaburma, Ulica Salvadora Aljendea Foto: Nikola Anđić, MUP RS

Meštani Karaburme koji žive u Ulici Salvadora Aljendea od jutros komentarišu nemili događaj koji se zbio sinoć.

Razbojnik koji je opljačakao pumpu, pa zatim pucao na policiju ubijen je u pucnjavi. U pitanju je Miroslav M. (64) iz Feketića čije telo je po nalogu zamenika Višeg javnog tužioca poslato na Institut za sudsku medicinu u Beogradu.

pljackas sa Karaburme Foto: MUP RS

Kako "Telegarf.rs" saznaje, Miroslav je od radnika pumpe uzeo 4.000 dinara i dao se u beg. Policija ga je jurila, a on se oglušio na zahtev da spustio oružje.

- Živim u blizini, čuli smo pucnjavu, mislili smo da su petarde bile, međutim kada sam izašao video sam da je tu već bila policija, hitna pomoć, on je već bio gotov. Koliko ja vidim on je bežao kroz dečiji parkić. Krv je još uvek na stepeništu. Razbojnik je imao pištolj u ruci i bežao je od pumpe, preko autobuske stanice, preko parkića, stigao do stepeništa i tu su ga upucali- rekao nam je jedan od svedoka pucnjave na Karaburmi.

Saopštenje

Policijski službenici PS Zvezdara sustigli su sinoć oko 21:35 u Ulici Salvadora Aljendea na Paliluli osumnjičenog M.M. (64) koji je neposredno pre toga izvršio razbojništvo na benzinskoj pumpi u Mirijevskom bulevaru uz upotrebu vatrenog oružja, pištolja marke "M 70".

Osumnjičeni je tom prilikom uperio pištolj prema policijskim službenicima, oglušivši se na njihova upozorenja da spusti oružje, nakon čega su oni ispalili tri hica i usmrtili osumnjičenog.


Uviđaj su obavili dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu i policijski službenici Uprave kriminalističke policije za Grad Beograd.

Dalji rad na ovom slučaju se nastavlja radi utvrdjivanja svih okolnosti. Osumnjičeni je prethodno uz upotrebu pištolja, maskiran hirurškom maskom od radnika benzinske pumpe oduzeo novac i dao se u bekstvo.

Miroslav M., navodno, ima krivični dosije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nosmoking

    17. januar 2023 | 12:35

    Prosto ne verujem da se vodi polemika o dosijeu, napacenosti, malom iznosu novca.. Upozoren, pripucao na policiju, ubijen…nznm da li moze pravicnije.

  • Matijan

    17. januar 2023 | 12:33

    Bravo za policiju.

  • zoran

    17. januar 2023 | 13:29

    Sasvim ispravna reakcija policije.Imao pistolj,uperio ga na policiju,oni odgovorili i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA