Haos u poznatom restoranu u Brestoviku: Pijan udario policajca u glavu, drugog gurnuo

On je kao gost navedenog restorana kritične večeri ispoljio agresivno ponašanje zbog čega je vlasnik restorana obavestio policiju

  • 0
Policija Foto: Milena Đorđević

R. J. (49) iz Brestovika uhapšen je nakon što je u večernjim satima u poznatom restoranu u alkoholisanom stanju napao dva policijska službenika.

On je kao gost navedenog restorana kritične večeri ispoljio agresivno ponašanje zbog čega je vlasnik restorana obavestio policiju. Dolaskom na mesto događaja, zatečen je R. J. u alkoholisanom stanju i tom prilikom isti je nasrnuo na policijske službenike odgurnuvši jednog rukama u predelu grudi, dok je drugom policijskom službeniku zadao udarac rukom u predeo glave.

Njemu se na teret stavlja krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti za koje je zaprećena kazna zatvora od dve do osam godina i on će danas uz krivičnu prijavu biti sproveden na salušanje dežurnom zameniku tužioca. U daljem toku postupka biće izvedene i ostale dokazne radnje i ispitani svi svedoci i očevici događaja.

Video: Rekonstrukcija zločina: Dušan presudio komšinici Veri i mladom policajcu Ivanu, a motiv odneo u grob

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA