Ubili Zorana i bacili u jamu: Treći osumnjičeni za zločin u kamenolomu uhapšen u Nemačkoj, deportovan u Srbiju

Njegovo telo nađeno je u napuštenom kamenolomu u Ralji na dubini na oko 5 metara, pored tela nađeni su tragovi spaljivanja

  • 0
Zoran Isailović, policija Foto: Facebook, Shitterstock

Silmom Selimi (27) osumnjičen da je prošle godine sa još dvojicom ubio Zorana Isailovića (50) uhapšen je u Nemačkoj i deportovan u Srbiju, potvrđeno je za Telegraf.

Podsetimo, njegovo telo nađeno je u napuštenom kamenolomu u Ralji na dubini na oko 5 metara. Pored tela nađeni su tragovi spaljivanja.

"Zorana su prvo krvnički pretukli, mučili su ga, ubili, bacili u jamu, pa pokušali ga spale. Malo su ga zatrpali, a onda su došli radnici i zatrpali zemljom skroz. Nađen je na dubini od nekoliko metara. Telo mu je bilo u strašnom stanju, morali su da uzmu DNK od njegovog brata iz Barajeva da bi mu utvrdili identitet", potvrđeno je tada za Telegraf.rs.

Alija D. (45) i Mihajlo K. (59) uhapšeni su zbog teškog ubistva Zorana Isailovića (50) iz Ripnja, treći saučesnik u ubistvu je odmah pobegao iz Srbije, čim je počinjeno ubistvo.

"Selimi je odmah nakon ubistva pobegao preko granice. Njih trojica su ga prvo pretukli, ubili, bacili u kamenolom, pa su ga palili", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

"Ova dvojica su priznali zločin u policiji, a potom i opisali šta su sve uradili. Takođe su naveli da im je Selimi S. (27) bio pomagač. Za njim je raspisana međunarodna potraga, jer je pobegao iz Srbije", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, njegov nestanak prijavljen je nakon što ga meštani nisu videli 10 dana u njegovoj kući, a pre toga su ga videli kako se svađa sa trojicom muškaraca na ulici.

Video: Mesto ubistva pljačkaša na Karaburmi: Policija ga upucala posle pljačke, telo leži na dnu stepeništa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA