"On je divan čovek, a Lidiju odavno nismo videli": Komšije Zorana koji je pronašao mrtvu bebu u zamrzivaču

Telo je nađeno u kući u Zemunu u kojoj je ona živela do maja prošle godine, a u kojoj su ostali Zoran i njihovo četovoro dece

  • 0

Komšije Zorana M. (62), koji je juče pronašao bebu u svom zamrzivaču o njemu imaju samo reči hvale, dok za njegovu suprugu Lidiju, za kojom je raspisana potera, kažu da je dugo nisu videli.

"Videli smo policiju i da dolazi narod. Ne znamo ništa. Nisam se videla sa komšijom, družimo se sa njim, jako dobar čovek divan i sa njom smo se družili, ali je davno nismo videli", kaže prva komšinica.

Podsetimo, za Lidijom M., suprugom Zorana M., koji je sinoć u zamrzivaču pronašao telo bebe, raspisana je potraga.

Telo je nađeno u kući u Zemunu u kojoj je ona živela do maja prošle godine, a u kojoj su ostali Zoran i njihovo četovoro dece.

Prema Zoranovim rečima, zamrzivač su inače otvarali samo on i supruga.

"U ćošku sam video neki smotuljak u peškiru i u nekoliko kesa. Otvorio sam, ličilo mi je na bebicu. Deca inače ne otvaraju zamrzivač, samo frižider. Supruga i ja smo koristili zamrzivač, deca ne", rekao je on za Telegraf.

Otkriva da su on i supruga imali nesuglasice. Ona se, navodno, viđala sa drugim muškarcima.

"Supruga koja je otišla i ja smo imali nesuglasice, imamo četvoro dece... Supruga ne živi ovde od maja meseca, a ja živim ovde od kada je kuća napravljena, 60 i nešto godina... Sa suprugom nisam sada došao u kontakt, poslednji put smo se videli kod notara kada mi je trebao letos potpis da vodim decu u Crnu Goru", rekao je on.

Inače, telo bebe poslato je na obdukciju sa toksikologijom nakon čega će se utvrditi pol, starost, uzrok smrti.

Video: Kuća u kojoj je pronađeno telo u zamrzivaču: Mislio sam da je hleb, a onda sam ugledao mrtvu bebu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA