≫ 

Dve sestre mrtve u stanu na Bežaniji, jedna s jastukom preko glave: "Telefon je zvonio 10 dana, pa utihnuo"

Upravnik kaže za Telegraf.rs da mu se komšinica požalila da joj se žena J. Đ. ne javlja na telefon, a da redovno jedu kolače zajedno, pa se zabrinula

  • 8

U stanu u četvorospratnici na Bežanijskoj kosi u Ulici Marka Pola danas su pronađena dva beživotna tela, a način na koje su komšije otkrile horor u stanu u potkrovlju je najblaže rečeno jeziv. Kako saznajemo s lica mesta, reč je o telima dve sestre J. Đ.  i  G. Đ. a na glavi jedne od njih bio je jastuk kao i krvavi tragovi.

U stanu nema premetačine.

Kako saznajemo s lica mesta, komšinica koja živi prekoputa stana broj 13 u kojem su pronađena beživotna tela dve sestre je bila jako dobra s jednom od njih, sa J. Đ., onom koja je tu živela.

Upravnik kaže za Telegraf.rs da mu se komšinica požalila da joj se drugarica  J. Đ. ne javlja na telefon, a da redovno jedu kolače zajedno.

On je tad rekao da sačekaju još malo, jer je žena možda negde otputovala.

Međutim, posle deset dana, telefon J. Đ., koji je zabrinuta komšinica redovno pozivala, prestao je da zvoni. Tada su odlučili da obiju stan.

Stan je danas obijen, a kako saznajemo, sačekao ih je stravičan prizor - pored leša njihove komšinice bilo je još jedno beživotno telo - njene sestre.

Na glavi jedne preminule bio je jastuk sa tragovima krvi.

Međutim, obe smrti su sumnjive.

Komšije su za Telegraf,rs ispričale na licu mesta da nisu znale da komšinica J. Đ. ima sestru.

Ceo slučaj je još pod velom misterije, oko zgrade je pregršt policajaca, obe smrti se vode kao sumnjive, nije isključeno da je u sve umešana i treća osoba.

Pogledajte slike sa lica mesta na dnu teksta i snimak u vrhu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vapaj

    21. januar 2023 | 14:38

    To je taj opstanak u Srbiji Narod je pao skorz Nit leka nit veka Nit para nit zdravlja Glava puca i ovo je splet okolnosti Jadna nasa nacija Sta smo prosli i nema nam spasa😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪😪

  • BG

    21. januar 2023 | 14:47

    Zar niko u zgradi po onolikoj vrućini koja je bila do pre dva dana,nije osetio zadah dva leša!?!? Čak ni komšinica preko puta koja je redovno jela kolače sa jednom od ubijenih žena? Ljudi,da li je ovo realno i moguće? Da li smo postali toliko zombirani i zatupljeni da jednostavno ništa oko sebe ne primećujemo?

  • Đurić

    21. januar 2023 | 15:29

    A godine osim j.m i ž.m, ništa????!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA