≫ 

Stravičan udes kod Nove Varoši: Kamion visi sa litice, probio ogradu, ima povređenih

Prema rečima očevidaca, putničko vozilo bosanskih tablica koje se kretalo u pravcu Prijepolja, prešlo je iz još neutvrđenih razloga na suprotnu stranu i udarilo u kamion

  • 3
Nova Varoš Bistrica saobraćajna nesreća Foto: Telegraf.rs

Više osoba je povređeno u čeonom sudaru koji se u subotu popodne dogodio na magistralnom putu od Prijepolja prema Novoj Varoši u mestu Bistrica, saznaje Telegraf.

Prema rečima očevidaca, putničko vozilo bosanskih tablica koje se kretalo u pravcu Prijepolja, prešlo je iz još neutvrđenih razloga na suprotnu stranu i udarilo u kamion.

Povređeni su vozač i putnica iz Bijeljine, koji su se nalazili u "škodi", a koji su zbrinuti u prijepoljskoj Opštoj bolnici.

Nezgoda se desila na saobraćajnici koja vodi uz samu obalu Lima, pa je samo pukom srećom izbegnuta veća tragedija, jer se kamion zasutavio na litici nakon što je probio sigurnosnu ogradu.

Pogledajte slike s lica mesta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    21. januar 2023 | 16:24

    Nije pasat, škoda je... A rekao bih na osnovu iskustva u saobraćaju da su vozači jačih Škoda, postali opasniji od vozača BMW-ea! Vozim Alfa Romeo 180 ks i koliko puta su meti sa Škodama preticali na 150, 160 km/h... vozeći preko 160 km. Jure bezobzirno...

  • blekiff

    21. januar 2023 | 17:10

    Vozi Miškooo , ali dokle ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA