Nakon što su ubili bivšeg člana OVK, egzekutori zapalili vozilo: Snimak sa lica mesta

Nusretovo telo nađeno u kolima

  • 0

Nusret Cena (48), bivši član OVK, ubijen je sinoć na magistralnom putu Uroševac-Kačanik, tačnije u Starom Kačaniku, a njegovi egzekutori su nakon što su počinili zločin, zapalili svoj automobil. 

Tamošnja policija izdala je saopštenje u kojem navodi:

"Policijska stanica u Kačaniku dobila je informaciju da je na magistralnom putu Uroševac-Kačanik, u Starom Kačaniku, jedno putničko vozilo skrenulo sa puta. Odmah smo preduzeli potrebne mere, izašli na lice mesta i policija je primetila da se sumnja da je osoba na prvom mestu vozača bez znakova života. Obaveštene su lekarske ekipe koje su konstatovale da lice nema znake života. Tada je policija dobila još jednu informaciju da je u selu Soponica u Kačaniku u blizini autoputa još jedno putničko vozilo zahvaćeno plamenom. Vatrogasne ekipe su izašle na lice mesta i ugasile požar. S tim u vezi, policijski istražitelji  Regionalnog istražnog sektora, po ovlašćenju tužioca-staratelja Osnovnog tužilaštva u Uroševcu, preduzeli su potrebne radnje i odmah pristupili uviđaju. Prvim uviđajem sa mesta događaja, sumnja se da je nepoznato lice u Kačaniku iz okoline ubilo Cenu, a zatim napustilo lice mesta u nepoznatom pravcu. Nedaleko od mesta događaja, u selu Soponica u Kačaniku, pronađeno je još jedno putničko vozilo zapaljeno, gde postoji sumnja da su osumnjičena lica, nakon što su izvršila ubistvo u Starom Kačaniku, zapalila vozilo i izašla", saopštili su, a preneo je Indexonline.net.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA