Slavica koja je krvnički tukla malu Milicu u Grockoj tereti se za 2 teška dela za koja preti duga robija

Tužilaštvo je u optužnici tražilo da se Slavici produži pritvor

  • 0
Slavica Đilas, Nasilje nad detetom, Begaljica, Majka, batine Grocka, hapšenje Foto: Nikola Tomić, Shutterstock

Slavici Đilas koja je krvnički pretukla ćerku Milicu (3) u Grockoj na teret se stavljaju dva dela - nasilje u porodici i zapuštanje i zlostavljanje maloletnog deteta.

"Koliku kaznu će dobiti zavisi od više faktora, da li je ranije osuđivana, pod kojim okolnostima se sve dogodilo. Za dela koja se njoj stavljaju na teret, tačnije, za nasilje u porodici kazna je od 2 do 10 godina, a za ovo drugo maksimalna kazna je do 3 godine. Ali, to ne znači da će ona toliko i da dobije", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, sprovelo je istragu protiv Slavice zbog sumnje da je izvršila krivično delo nasilje u porodici. Na osnovu prikupljenih dokaza, istraga je proširena i na Prvoslava Pajića zbog sumnje da su izvršili krivično delo zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica.

Nakon sveobuhvatno sprovedenog istražnog postupka i prikupljenih dokaza optužnica je podneta protiv Slavice zbog krivičnog dela nasilje u porodici i Pajića zbog krivičnog dela zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica dok je krivična prijava za krivično delo u kome je oštećena Lidija Đilas razdvojena obzirom da nije dostupna državnim organima.

Tužilaštvo je u optužnici tražilo da se Slavici produži pritvor, a okrivljeni oglase krivima i osude po zakonu.

Video: Majka Slavica koja je krvnički tukla dete se sramno pravda: Pominje mamu i Zorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA