≫ 

Novi detalji ubistva sestara na Bežaniji: Obe na rukama imaju iste tragove, samo rodbina znala za novac

Telo jedne žene nađeno je u krevetu, a druge na podu. Policija sumnja da su ubijene u toku Božićnih praznika, a da se motiv krije u koristoljublju

  • 2

Beogradska policija i dalje traga za ubicom ili više njih koji su, pre dve nedelje, usmrtili dve rođene sestre Jelisavetu (76) i Gordanu Đ (78) u stanu u Ulici Marka Pola na Bežanijskoj kosi

Obdukcija tela sa toksikološkim nalazom još se radi, a prilikom uviđaja na rukama nesrećnih žena primećene su ogrebotine koje ukazuju da su se žene borile sa nasilnikom.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, telo jedne žene nađeno je u krevetu, a druge na podu. Policija sumnja da su ubijene u toku Božićnih praznika, a da se motiv krije u koristoljublju.

- Vrata stana nisu obijena, pa sumnjamo da su sestre poznavale ubicu i da su ga pustile u stan. Takođe, nakon zločina on ih je zaključao i pobegao sa ključem. U stanu nije bilo premetačine. Policija je uzela samo jedan snimak sa kamera iz obližnje zgrade- kaže naš izvor blizak slučaju i dodaje da je policija saslušala nekoliko osoba, ali da još nema osumnjičenih.

Zločin je u subotu otkrio upravnik zgrade koji je obio vrata stana. Na glavi jedne žene nalazio se jastuk, a bilo je i krvi.

O tome na koji način su žene ubijene još nije poznato jer se čeka obdukcioni nalaz.

Sumnja se da su ubijene zbog novca jer je jedna od sestra prodala kuću, a novac je držala u stanu. Komšije o prodaji ništa nisu znali, ali njihovi rođaci jesu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rade

    24. januar 2023 | 13:28

    Kad zna rodbina onda računajte da znale celo selo, a kad zna celo selo onda zna i cela opština, vrlo lak plen za lopove.

  • Pobor

    24. januar 2023 | 13:36

    Smrtna kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA