Policija otkrila osumnjičenog za ubistvo vlasnika menjačnice: Nadgledaju i njive i Dunav

Kako saznajemo nezvanično, Jovan je juče bio u svojoj menjačnici, a u jednom momentu je izašao i negde otišao, a pretpostavlja se da je iz nekog razloga krenuo da se nađe sa napadačem

  • 0
Veternik, ubijen vlasnik menjačnice Jovan Foto: Nikola Bilić

Na licu mesta gde je sinoć ubijen vlasnik menjačnice Jovan J. (47) sada je mirno, nema više tragova samog zločina, a na terenu su trenutno samo novinarske ekipe.

Naš sagovornik iz istrage kaže da se pregledaju i kamere ostalih objekata kao u bazne stanice telefona, a pretražuju se i obližnje njive kao i obala Dunava jer se pretpostavlja da je napadač pobegao u tom pravcu.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, osumnjičeni za ubistvo je identifikovan.

Jedino što ukazuje na to da se ovde sinoć dogodio zločin su tragovi stvari koje su forenzičari koristili na uviđaju.

Kuća uz čiji zid je bio parkiran beli "fiat 500" koji je u vlasništvu ubijenog, ima nadzorne kamere, koje su navodno zabeležile taj događaj, dok nadzorne kamere na restoranu koji se nalazi iza mesta ubistva, nisu zabeleželi događaj jer su okrenute na kontra stranu.

Pronađeno telo muškarca u Veterniku Veternik ubistvo Foto: Nikola Bilić

Na snimku se po rečima sagovornika dobro upoznatog sa istragom prvo vidi svađa, a potom je napadač izašao i fizički nasrnuo na ubijenog Jovana.

Kako saznajemo nezvanično, Jovan je juče bio u svojoj menjačnici, a u jednom momentu je izašao i negde otišao, a pretpostavlja se da je iz nekog razloga krenuo da se nađe sa napadačem.

Zašto je došlo do svađe i ubistva, kao i zašto je za sastanak odabrano baš ovo mračno i skriveno mesto, ostaje nepoznato, isto kao motiv ubistva, a policija ne isključuje ni jednu mogućnost pa ni tu da je po sredi pljačka koja je krenula po zlu, saznajemo od našeg sagovornika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA