≫ 

"Deca i ja smo bili na vikendici kada se Lidija porodila u wc-u": Bolan iskaz Zorana koji je našao mrtvu bebu

Sumnja se da je Lidija rodila bebu, ubila i sa sve posteljicom zamotala u peškir

  • 0
Zoran Zemun zamrzivac beba Foto-ilustracija: Profimedia/Visual Unlimited, Telegraf

Nakon što je Lidiji M. (45) određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je ubila svoju bebu i stavila u zamrzivač u kuću u Zemunu, u Višem javnom tužilaštvu saslušan je njen suprug Zoran koji je pronašao telo u "sandučaru". 

"On je rekao da tog leta nije bio u Beogradu, da je sa decom bio na vikendici u drugom gradu, a da je Lidija ostala sama u gradu. Dodao je da se tada najverovatnije porodila, kada je kuća bila prazna. Bio je slomljen i u šoku jer je ona ponovo bila trudna i još na sve to se sumnja da je ubila novorođenče", rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Lidija je saslušana pre dva dana zbog sumnje da je neutvrđenog dana tokom leta 2016. godine u kući u Zemunu ubila svoje novorođeno dete.

Sumnja se da je Lidija M. ubila svoje novorođenče nepoznatog pola na taj način što je nakon što se porodila na podu kupatila u kući na navednoj adresi, novorođenče zajedno sa posteljicom umotala u peškir, a potom stavila u više pvc kesa, i zatim u zamrzivač u kući bivšeg supruga.

Podsetimo, telo je nađeno u kući u Zemunu u kojoj je ona živela do maja prošle godine, a u kojoj su ostali Zoran i njihovo četovoro dece.

Prema Zoranovim rečima, zamrzivač su inače otvarali samo on i supruga.

"U ćošku sam video neki smotuljak u peškiru i u nekoliko kesa. Otvorio sam, ličilo mi je na bebicu. Deca inače ne otvaraju zamrzivač, samo frižider. Supruga i ja smo koristili zamrzivač, deca ne", rekao je on za Telegraf.

Otkriva da su on i supruga imali nesuglasice. Ona se, navodno, viđala sa drugim muškarcima.

"Supruga koja je otišla i ja smo imali nesuglasice, imamo četvoro dece... Supruga ne živi ovde od maja meseca, a ja živim ovde od kada je kuća napravljena, 60 i nešto godina... Sa suprugom nisam sada došao u kontakt, poslednji put smo se videli kod notara kada mi je trebao letos potpis da vodim decu u Crnu Goru", rekao je on.

Inače, telo bebe poslato je na obdukciju sa toksikologijom nakon čega će se utvrditi pol, starost, uzrok smrti.

Video: Mrtva beba je bila zamotana u kese i peškir u ovom zamrzivaču

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA