≫ 

Fila o Jetmiru: "Nije on ratni zločinac da neko finansira njegovo skrivanje, čim je na poternici, ima dokaza"

Obdukcija je pokazala da je ubica rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom

  • 1
Ivana Krivokapić, Jetmir Gocaj Foto-kolaž: Milena Đorđević, N.B., Facebook

Poznati advokat Toma Fila za "Telegraf.rs" kaže da će Jetmir G. (24) koji je osumnjičen za ubistvo Ivane K. (26) u stanu na Zvezdari uskoro naći iza rešetaka, ako Crna Gora i Albanija izraze želju da ga uhapse.

- On nije ratni zločinac niti čovek iz kriminalnog miljea da ga neko štiti i plaća njegovo skrivanje. Čim je na međunarodnoj poternici postoje jaki dokazi za ubistvo za koje je osumnjičen. Sada je samo potrebno da Crna Gore i Albanija izraze želju da ga uhapse i isporuče Srbiji. Verujem da će uskoro uspeti u tome - kaže Toma Fila.

Međunarodna poternica za Jetmirom G. raspisana je pre više od 10 dana. Od tog dana niko ne zna gde se krije.  Jedan od dokaza koji je nađen jeste Jetmirov DNK-a ispod Ivaninih noktiju.

Njega je policija u Crnoj Gori tražila na adresi iz lične karte, ali tamo nije nađen. Sumnja se da je otišao u Albaniju.

Ivana Krivokapić, umrlica Foto: N.B.

Kako je "Telegraf.rs" objavio, Ivana se do poslednjeg daha borila za život i grebala dželata po licu i rukama.

Obdukcija je pokazala da je ubica (23.decembra prošle godine) rukama Ivani stezao usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije.

Na osnovu podataka koje za sada naš portal poseduje, a deo su istrege objavljemo kako su se Ivana i Jetmir upoznali, kako je ubijena i kako je osumnjičeni napustio Srbiju.

Hronologija

mart 2022.godine

Jetmir G. (24) na Prokletijama na planinarenju upoznaje Ivanu K. (26). Tada razmenjuju brojeve telefona. Prema njegovim rečima, gotovo svaki dan se čuje sa studentkinjom. Zbog nje i drugova koji mu žive u Beogradu sve češće dolazi.

Jetmir Gocaj Foto: Facebook

11. decembar 2022. godine

Albanac Jetmir G. iz Crne Gore po ranijem dogovoru dolazi u Beograd kako bi se video sa Ivanom K. i svojim prijateljima.

22. decembra 2022. godine

Jetmir G. čeka Ivanu da završi rad u kafiću kako bi popili piće. On je taj dan prati do kuće.

23.decembra 2022. godine

Sumnja se da je Jetmir G., između 00:37 i 5:30 časova lišio života Ivanu K., sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Ubistvu je prethodila svađa. U besu je, kako se sumnja, krenuo da joj rukama steže usta i nos dok nije izdahnula, pa je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Jetmir G. rano ujutru kupuje autobusku kartu i napušta Srbiju.

24.decembra 2022. godine

Ivana se nije javila braći na telefon koji iz Pančeva dolaze u Beograd, ali ne mogu da uđu u stan. Pozivaju policiju, a kroz prozor ulaze u stan. Tamo zatiču Ivanu sa povredama na vratu i rukama. Lekari konstatuju smrt.

27. decembar 2022. godine

U Lovćencu sahranjena Ivana K.

30. decembar 2022. godine

Po prijemu nalaza odbukcije sa toksikologijom, Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je istragu protiv NN lica zbog ubistva Ivane K.. Tužilac se tada izjasnio da je devojka lišena života tako što ju je ubica ugušilo davljenjem.

16. januara 2023. godine 

Viši sud u Beogradu raspisao je međunarodnu poternicu za Jetmirom G. zbog sumnje da je ubio devojku Ivanu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA